Nevi
0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws15 april 2016

Nestlé optimaliseert supply chain koffie

Nestlé heeft plannen om de supply chain van zijn koffie te optimaliseren en het duurzaamheidsbeleid te verbeteren. Het bedijf wil over vijf jaar dubbel zo veel direct inkopen bij boeren en hun bedrijven.

 
Nieuws15 april 2016

Circulair bouwen is niet langer een utopie

Wat zijn de kansen voor circulair bouwen in Nederland? Circle Economy en ABN AMRO publiceerden een rapport, waarin ze de uitgangspunten van de circulaire economie toepassen op de bouwsector. “De bouw is een van de grootste gebruikers van grondstoffen en energie. Circulair bouwen is een must om welvaart te behouden én de aarde te beschermen.

 
Nieuws04 april 2016

Riskmanagement

Pan-Europees risicomanagementonderzoek In 17 Europese landen is breed onderzoek gedaan naar de status van risicomanagement binnen organisaties. NEVI kennismanager René van den Hoven is één van de initiatiefnemers in Nederland geweest en ook andere NEVI leden hebben er een belangrijke bijdrage aan geleverd.

 
Nieuws31 maart 2016

Prestatiecontracten als aanjager van innovatie

Dit project wordt uitgevoerd door drs.

 
Nieuws31 maart 2016

Prestatie-gebaseerde zorginkoop

Dit project wordt uitgevoerd door drs. Peter Dohmen, als beleidsadviseur zorginkoop werkzaam Achmea.

 
Nieuws31 maart 2016

Advies duurzaam inkopen

Dit advies is in samenwerking opgesteld door VNO-NCW, MKB-Nederland, MVO Nederland, NEVI en De Groene Zaak en juni 2011 uitgebracht aan de Staatssecretaris voor Infrastructuur en Milieu.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren