0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws12 april 2021

Inkopen in het sociaal domein: wie doet nu eigenlijk wat?

Theo Bastiaansen, senior inkoper in het sociaal domein bij de Gemeente Eindhoven, was één van de deelnemers van de leergang Professioneel Inkopen voor het Sociaal Domein: “Ik heb nu veel meer inzicht in hoe het sociaal domein in elkaar zit.”

 
Nieuws09 april 2021

Samenwerking Nevi en Significant Synergy professionaliseert inkoopvak

Om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het inkoopvak hebben advies- en onderzoeksbureau Significant Synergy en Nevi op 9 april een samenwerkingsovereenkomst getekend.

 
Nieuws08 april 2021

Gratis praktijkgids Best Value creëert waarde voor inkoper en opdrachtnemer

Om inkopers te helpen de Best Value-Aanpak in de praktijk te brengen, is op 8 april het gratis e-book ‘de Best Value-Aanpak’ gelanceerd.

 
Nieuws01 april 2021

Hoogste groei ooit – Nevi PMI® maart 64.7

De Nevi PMI® steeg in maart naar een recordniveau van 64.7. De groei van de productie was de grootste sinds februari 2018 en de op een na grootste sinds de start van het onderzoek. De toename van de nieuwe orders bereikte een recordniveau, wat ook geldt voor de export orders.

 
Nieuws01 april 2021

Leveringsproblemen industrie verergeren door Suez-file

De Nevi Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie steeg in maart verder van 59.6 naar 64.7, de hoogste score ooit. Nog nooit namen nieuwe orders in binnen- en buitenland zo snel toe, ondanks de harde lockdowns.

 
Nieuws23 maart 2021

Succesvol inkopen in het sociaal domein: doorloop alle fasen

Hoe draagt de leergang Professioneel inkopen voor het sociaal domein bij aan je dagelijks werk? Lees de testimonial van Lamiaa El Badaou

 
Nieuws22 maart 2021

Betaaltermijn grootbedrijf aan mkb naar 30 dagen

De maximale wettelijke betaaltermijn van het grootbedrijf aan het midden- en klein bedrijf (mkb) wordt verkort naar 30 dagen. Hiermee wordt de huidige toegestane betaaltermijn gehalveerd en gelijkgesteld aan die van de overheid.

 
Nieuws19 maart 2021

Automakers worstelen met tekorten chips

General Motors verwacht dit jaar 1,5 miljard à 2 miljard dollar minder winst te boeken door het chiptekort. Ook onder meer Volkswagen, Toyota en Fiat Chrysler hebben knelpunten in de supply chain van halfgeleiders gemeld.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren