0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws

Krachtig herstel Nederlandse industrie zet door

Ondanks de harde lockdowns in binnen- en buitenland zet het herstel van de industrie krachtig door. Zowel de productie als de vraag namen zoals verwacht verder toe.

 
Nieuws

Sterke start 2021– Nevi PMI® januari 58.8

De Nevi PMI® van januari was 58.8, de grootste verbetering van de bedrijfsomstandigheden sinds september 2018.

 
Nieuws

Zorg kan machtige industrie alleen samen verslaan

Praktijklessen over hoe samenwerkende zorginstellingen een vuist kunnen maken naar de medische industrie gebundeld in een boek, Verbind en heers.

 
Nieuws

Inkoop is geen hogere wiskunde

Je leert vooral door te doen, maar je hebt wel parate basiskennis nodig. Hoe meer kennis ik kreeg, hoe hoger het leerrendement was in de praktijk. Een oud-deelnemer van Nevi 1 Publiek aan het woord.

 
Nieuws

Duurzame bedrijven tijdens corona nóg duurzamer, rest blijft achter

Dat blijkt uit de Nieuwe Economie Index (NEx), het cijfer dat MVO Nederland toekent aan de duurzaamheid van de Nederlandse economie. De index komt dit jaar uit op 14,1 procent en stijgt daarmee 2 procentpunt ten opzichte van januari 2020.

 
Nieuws

Duurzame zorg begint met duurzaam inkoopproces, doe jij mee?

Wil jij vanuit je zorgorganisatie actief bijdragen aan het verduurzamen van de zorg, zelfs in deze crisistijd? Dan moet je beginnen bij het verduurzamen van producten en diensten die de organisatie binnen komen. Maar hoe doe je dat en waar begin je? Laat je dan inspireren tijdens het online congres op 4 maart.

 
Nieuws

Introductie Meldpunt Achterstallige Betalingen

De introductie van het Meldpunt Achterstallige Betalingen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) moet de naleving van betaaltermijnen aan het mkb in beeld brengen.

 
Nieuws

Hoe zie jij 2021 qua werk?

De dagelijkse uitdagingen zijn in deze tijd enorm, en daar komen de ambities vanuit jouw organisatie nog bovenop. Het is balanceren op het hoogste niveau. Wij bieden je een helder overzicht van diverse mogelijkheden om je, deels vanuit huis, te ontwikkelen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren