0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws

Hoe gaat Nevi om met de ontwikkelingen rond het coronavirus?

* Update 23 februari 2021 * In de persconferentie van 23 februari is bekend gemaakt dat de lockdown en de avondklok tot en met 15 maart van kracht blijven. Dat betekent dat alle klassikale (fysieke) open inschrijf-opleidingen en trainingen van Nevi in elk geval tot en met 15 maart 2021 opgeschort worden of online uitgevoerd worden als de aard van de opleiding of training dit toelaat. Voor klassikale opleidingen en trainingen in de periode tot en met 15 maart 2021 volgt nadere informatie.

 
Nieuws

Wetsvoorstel Aanbestedingswet voor betere rechtspositie ondernemers

Om de rechtsbescherming van ondernemers bij aanbesteden aan te vullen en te verbeteren, heeft staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat diverse maatregelen aangekondigd.

 
Nieuws

Transport werd in januari 19% duurder

Transportbedrijven hadden te maken met een tekort aan containeraanvoer als gevolg van COVID-19 beperkingen en stijgende exportvraag. Dat blijkt uit de maandelijkse Price and Supply Monitor van IHS Markit.

 
Nieuws

Sandra Gallina kocht 2 miljard vaccins in

Voor de 27 landen van de EU zijn 2 miljard coronavaccins ingekocht door het Joint Negotiation Team onder leiding van Sandra Gallina.

 
Nieuws

Wij leiden steeds meer online en blended op

Al enige tijd is Nevi bezig met een overgang van klassikaal naar online en blended opleiden. Dit is nog versneld door de coronacrisis. Sharon Verstegen vertelt hoe haar organisatie steeds flexibeler is geworden in het aanpassen van de opleidingen en hoe deze er richting de toekomst uit gaan zien.

 
Nieuws

Oprichting vereniging Inkoop Platform Noord-Nederland

Vorig jaar is de vereniging Inkoop Platform Noord-Nederland (IPNN) opgericht. Een samenwerkingsverband van 22 publieke instellingen in Noord-Nederland.

 
Nieuws

Impactverslag 2020: terugblik op een bijzonder jaar

Wat we met onze maatschappelijke programma's bereikt hebben in het coronajaar 2020 lees je in ons impactverslag.

 
Nieuws

Inkoop in de Week van de Circulaire economie

Deze week kwamen veel circulaire initiatieven voorbij. Wij blikken kort terug met 5x impact van inkoop op de Circulaire economie.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren