Nevi
0
Nieuws

Große-Loheide nieuwe cpo MAN en Volkswagen Truck & Bus Group

Nieuws 01 maart 2017

Dirk Große-Loheide (52) is per 1 maart toegetreden tot de raad van bestuur van truckfabrikant MAN. Hij wordt verantwoordelijk voor de inkoop en gaat dezelfde functie bekleden bij de Volkswagen Truck & Bus Group, de overkoepelende holding.

Dirk Große-Loheide (52) is per 1 maart toegetreden tot de raad van bestuur van truckfabrikant MAN. Hij wordt verantwoordelijk voor de inkoop en gaat dezelfde functie bekleden bij de Volkswagen Truck & Bus Group, de overkoepelende holding waar naast MAN ook Scania en de Braziliaanse tak Volkswagen Caminhões e Ônibus onder vallen. Große-Loheide is afkomstig van Volkswagen AG, waar hij ook al hoofd inkoop was. Hij is de opvolger van Ulf Berkenhagen, die MAN verlaat.

 

Andreas Renschler, ceo van Volkswagen Truck & Bus: “Ik ben blij dat we een uiterst competente en toegewijde manager als Dirk Große-Loheide kunnen verwelkomen. Tegelijkertijd spreek ik mijn dank uit naar Ulf Berkenhagen, die heel belangrijk is geweest om de eerste synergie uit de Volkswagen Truck & Bus holding te halen.” Ook voor MAN is Berkenhagen belangrijk geweest, zegt MAN ceo Joachim Drees. “Hij heeft onze inkoop de laatste jaren succesvol vormgegeven en hij heeft zo veel bijgedragen aan de geboekte vooruitgang bij MAN Truck & Bus.” Bron: TTM.nl. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen