Nevi
0

Inschrijven en prijzen

Tickets >

Prijzen

  • Regulier ticket: € 399,- (Early Bird-tarief € 299,-)
  • Nevi & Intrakoop- leden: € 325,- (Early Bird-tarief: € 249,-) 

Met het Nevi Individueel Lidmaatschap wordt je direct Nevi Professional Member. Je profiteert dan direct van de korting tijdens het Zorgcongres (en andere events) en je geniet van alle andere Nevi Membership voordelen.

Ben je geen lid van Nevi maar wel van Intrakoop? Ook dan is de ledenprijs van toepassing. Na jouw aanmelding kan je dat melden via evenementen@nevi.nl waarna we het tarief voor je aanpassen.

De prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel met hapjes, dinerbuffet en exclusief btw. 

Kom met je team en ontvang korting

Kom je met meer dan 5 collega's? Mail dan naar evenemeneten@nevi.nl en je ontvangt een aangepast voorstel van ons.

Factuur

De factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer of betalingskenmerk te vermelden als dit nodig is.

Verhinderd?

Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met Nevi Ledenservice: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van Nevi van toepassing. Annulering van deelname van dit congres is mogelijk, mits de annulering of opzegging schriftelijk of per e-mail wordt verzorgd. Daarbij is de datum van ontvangst van het schrijven/de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

  • Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht;
  • Vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht;
  • Binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd;

Annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar 

 


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren