Nevi
0

Zorgcongres 2024

Zorg voor vernieuwing, verjonging en vergroening!

Op 8 februari vond het Zorgcongres 2024 plaats, georganiseerd in samenwerking met Intrakoop. Deze editie was gewijd aan het verkennen van de toekomst van de zorg onder het inspirerende motto: "Zorg voor vernieuwing, verjonging en vergroening!". Ons thema richtte zich op het bevorderen van maatschappelijke duurzaamheid, het stimuleren van innovatie en het vergroten van de interesse van de jonge generatie in een carrière in de zorg. 

Het congres bracht vooraanstaande experts, visionairs en belanghebbenden uit de zorgsector samen om te reflecteren op de uitdagingen en kansen die voor ons liggen. Met boeiende presentaties, interactieve workshops en levendige discussies werden innovatieve oplossingen verkend die de zorg naar een hoger niveau tillen en een duurzame toekomst voor iedereen garanderen.


Door de focus te leggen op vernieuwing, verjonging en vergroening hebben we niet alleen de huidige stand van zaken in de zorg onderzocht, maar hebben we ook een inspirerende visie geschetst voor de toekomst van de sector. Het was een dag vol inzichten, verbindingen en concrete stappen richting een meer veerkrachtige en duurzame zorgomgeving.

We kijken terug op een buitengewoon succesvol evenement en danken alle deelnemers, sprekers en de organisatie voor hun bijdrage aan deze gedenkwaardige dag. Samen zetten we stappen naar een betere, gezondere toekomst voor de zorg.

#NeviZorg #Intrakoop #inkoopleiderschap

Lees meer Lees minder

 

 

 

 

Kom naar de Nevi Contractmanagementdag

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen