Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

STAP budget

Thema

Sector

Training

Leergang Strategische Inkoop

Je leert de strategie van jouw organisatie vertalen naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

 
Opleiding

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek jeverdieping van jouw inkoopkennis en -vaardigheden? Dan is de opleiding Nevi 2 Privaat iets voor jou.

 
Opleiding

Nevi 2 Publiek

Ben je een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector en zoek je verdieping voor jouw kennis van aanbesteden en inkopen? Dan is de opleiding Nevi 2 Publiek iets voor jou.

 
Training

Procurement Executive Program

Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’.

 
Opleiding

Procurement Leadership Program

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je eigen toekomst bepalen? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program!

 
Opleiding

Procurement Management Program

Excelleer op managementniveau met de opleiding Procurement Management Program.

 
Training

Strategisch kostenmanagement

In de training Strategisch kostenmanagement leer je de winstgevendheid van jouw organisatie op de lange termijn waarborgen.

 
Training

Waardegerichte inkoop

Aan de slag met het nieuwe concept van Gerco Rietveld: Waardegerichte Inkoop! In deze training leer je hoe je systematisch waarde toevoegt vanuit inkoop aan je organisatie.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren