0

Filters

Opleiding of training

Thema

Sector

Opleiding

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Dan is de opleiding Nevi 2 Privaat iets voor jou Lees meer!

 
Training

Inkopen in de (groot)handel en retail

Wil jij beter presteren en meer uit jouw inkoop halen? Volg dan nu deze compacte training die is gebaseerd op praktijksituaties waarin vrijwel alle aspecten uit je vakgebied voorbij komen.

 
Training

Driving Results through Innovation Leadership

Innovatiegerichte inkoop vraagt om individuele vaardigheden die niet aan bod komen tijdens de meeste inkoopopleidingen. Lees meer!

 
Training

Masterclass Businessgedreven Inkoop

Aan de slag met het concept van Gerco Rietveld: businessgedreven inkoop! Benut de kansen in de inkoopmarkt om jouw organisatie succesvoller en weerbaarder te maken.

 
Training

Waardegericht Inkopen

Aan de slag met het nieuwe concept van Gerco Rietveld: Waardegericht inkopen! In deze masterclass leer je hoe je systematisch waarde toevoegt vanuit inkoop aan je organisatie.

 
Training

Strategisch Kostenmanagement

In de training Strategisch kostenmanagement leer je de winstgevendheid van jouw organisatie op de lange termijn waarborgen.

 
Opleiding

Procurement management program

Excelleer op managementniveau met de opleiding Procurement Management Program. ✓Bedrijfsstrategisch handelen ✓Onderbouwd veranderplan. Lees meer!

 
Opleiding

Procurement Leadership Program

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je eigen toekomst bepalen? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program!