0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Categoriemanagement

Wil je alles leren over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training categoriemanagement voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces. 

 
Training

Developing Procurement Expertise

Developing Procurement Expertise is een fasttrackprogramma, specifiek gericht op het inkoop- en procurementproces in de hightechindustrie.

 
Training

Inkopen van Broker en MSP diensten

Wil jij de inhuurprocessen uitbesteden? Krijg praktische handvatten in de training Inkopen van Broker- en MSP-diensten. Schrijf je nu in!

 
Training

Inkopen van uitzend- en detacheringsbureaus

Het inkopen van uitzend- & detacheringsbureaus start met de juiste inkoopstrategie. Met deze training til je je strategisch inzicht naar een hoger niveau!

 
Training

Leergang Inkopen van werken

Hoe koop je een rotonde, fietspad, parkeergarage, het groen in je gemeente of een verbouwing van een school in? Dat leer je in deze nieuwe leergang.

 
Opleiding

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Dan is de opleiding Nevi 2 Privaat iets voor jou.

 
Opleiding

Nevi 2 Publiek | Opleidingen & trainingen | Nevi

Ben je een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector en zoek je verdieping voor jouw kennis van aanbesteden en inkopen? Dan is de opleiding Nevi 2 Publiek iets voor jou.

 
Training

Stakeholdermanagement

Succesvol zijn door goed met je organisatie en je (keten)partners te verbinden. Je leert het tijdens de training Stakeholdermanagement.