Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail en (Groot)handel

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Categoriemanagement

Wil je alles leren over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training categoriemanagement voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces. 

 
Training

Developing Procurement Expertise

Developing Procurement Expertise is een fasttrackprogramma, specifiek gericht op het inkoop- en procurementproces in de hightechindustrie.

 
Training

Europe vs Far East Sourcing in Retail

Als inkoper in retail of category manager ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor retail en (groot-)handel binnen of juist buiten Europa. Deze training leert je strategische keuzes maken.

 
Training

Inkoop van Private Label en A-merken in Retail

De ééndaagse training Inkoop van Private Label en A-merken in Retail richt zich op alle aspecten die samenhangen met het professioneel inkopen van A-merken en private labels bij retailers en (groot)handelaren.

 
Training

Inkopen van Broker en MSP diensten

Wil jij de inhuurprocessen uitbesteden? Krijg praktische handvatten in de training Inkopen van Broker- en MSP-diensten. Schrijf je nu in!

 
Training

Inkopen van uitzend- en detacheringsbureaus

Het inkopen van uitzend- & detacheringsbureaus start met de juiste inkoopstrategie. Met deze training til je je strategisch inzicht naar een hoger niveau!

 
Training

Leergang Inkopen van werken

Hoe koop je een rotonde, fietspad, parkeergarage, het groen in je gemeente of een verbouwing van een school in? Dat leer je in deze nieuwe leergang.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren