0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail en (Groot)handel

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Category Management E-Learning

Masterclass over het belangrijkste onderwerp binnen inkoop, namelijk categoriemanagement. Intermediate – advanced level. Schrijf je in voor de online training!

 
Training

Contract Management E-Learning

Goede contracten afsluiten is één ding, er valt ook veel te winnen bij goed leveranciersbeheer. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Cost Management E-Learning

Na deze training weten deelnemers alles van Total Cost Management. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Developing Procurement Expertise

Developing Procurement Expertise is een fasttrackprogramma, specifiek gericht op het inkoop- en procurementproces in de hightechindustrie.

 
Training

Europe vs Far East Sourcing in Retail

Als inkoper in retail of category manager ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor retail en (groot-)handel binnen of juist buiten Europa. Deze training leert je strategische keuzes maken.

 
Training

Inkoop van Private Label en A-merken in Retail

De ééndaagse training Inkoop van Private Label en A-merken in Retail richt zich op alle aspecten die samenhangen met het professioneel inkopen van A-merken en private labels bij retailers en (groot)handelaren.

 
Opleiding

Leergang Inkopen in de Industrie en FMCG

Een ‘deep dive’ in end-2-end procurement binnen de maakindustrie & FMCG. Ontdek hoe je de ketenperformance kunt verbeteren en leer hoe je met een regisserende houding zelf het verschil maakt.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren