0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Driving Results through Innovation Leadership

Innovatiegerichte inkoop vraagt om individuele vaardigheden die niet aan bod komen tijdens de meeste inkoopopleidingen.

 
Training

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en invloed bij onderhandelingen perfect voor jou!

 
Opleiding

Procurement Leadership Program

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je eigen toekomst bepalen? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program!

 
Training

Onderhandelingsproces en -tactieken

Onderhandelen is een vak apart. Hoe sterk sta jij in je schoenen als inkoopteam? Leer tijdens deze incompany training als team alles over het onderhandelingsproces en de -tactiek.

 
Training

Strategisch Onderhandelen en Dealmaking

Tijdens de tweedaagse training Strategisch onderhandelen en dealmaking leer je vanuit een systemische visie de regie te nemen over je onderhandelingen.

 
Training

Developing Purchasing Expertise

Developing Purchasing Expertise is een fasttrackprogramma, specifiek gericht op het inkoop- en procurementproces in de hightechindustrie.

 
Training

Vergroot je impact - persoonlijke groei in 5 dagen

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je meer overtuigingskracht? Met deze training vergroot jij je eigen impact.

 
Training

Masterclass Futureproof Procurement

Wil jij je tanden hierin zetten en vorm geven aan futureproof procurement? Wees een voortrekker in de transitie! Lees meer over deze masterclass.