Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

STAP budget

Thema

Sector

Training

Blue Scan op het GSES platform

Door methoden op elkaar af te stemmen en via de BlueScan samen te werken, verhogen de betrokken bedrijven hun duurzame inkoopprocessen naar een hoger niveau. De scan is ontwikkeld door Maritiem Netwerk Nederland en ondersteunt de duurzame maritieme supply chain.

 
Training

Circulair Inkopen

Als inkoper neem je in de circulaire economie een sleutelpositie in. Deze training leert je circulair inkopen binnen jouw organisatie. *Deze training is zowel online als offline te volgen.

 
Training

ISO 20400 Sustainable Procurement

De ISO 20400 training geeft je de tools om maatschappelijk verantwoord inkopen optimaal in te zetten. Je bent hierna op de hoogte van de ISO 20400-richtlijn, zodat je professioneel aan de slag kunt met sustainable procurement.

 
Training

Klimaatneutraal inkopen

Tijdens de training Klimaatneutraal inkopen krijg je inzicht in wat klimaatneutraal inkopen omvat en wat voor impact je hiermee kunt maken.

 
Training

Maatschappelijk verantwoord inkopen en aanbesteden

Tijdens deze online training leer je hoe je bewust en gericht 100% duurzaam inkoopt in de publieke sector. *Deze training vindt plaats via een virtual classroom.

 
Training

Sustainable footprint

De sustainable footprint stelt je in staat om inzicht te krijgen in hoe een sustainable footprint van producten zijn opgebouwd.

 
Training

Webtooltraining ISO 20400

Het Ministerie van IenW organiseert samen met Nevi een ééndaagse training om organisaties verder te helpen en te komen tot een MVOI-verbeterplan met behulp van de webtool ISO 20400 maatschappelijk verantwoordelijk inkopen. Kom je ook?

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren