Nevi
0
1-7 van 7 resultaten
Training

Inkopen in de (groot)handel en retail

Slim inkopen in de (groot)handel en retail? In deze tweedaagse training krijg je toegang tot praktische toepassingen om direct te besparen en geld te verdienen. Je leert onder meer hoe je onderhandelt, contracten maakt en condities stelt. Na afloop voer jij je functie effectief uit en maak je van de inkoop in handel en retail een succes.

  • vanaf 1596
Training

Inkooprisicomanagement

Wil jij inkooprisicomanagement effectief toepassen in jouw organisatie? In deze training leer je de theorie én de dagelijkse praktijk van inkooprisicomanagement. Je gaat aan de slag met voorbeelden uit de praktijk en praktisch toepasbare tools. Na afloop heb je een systematische aanpak voor inkooprisicomanagement, weet je leveranciersrisico’s te identificeren én effectief te managen.

  • vanaf 727
Training

Waardegerichte Inkoop

Wil je met jouw inkoopvaardigheden bijdragen aan het behalen van businessdoelen en een snellere service voor klanten? Met de driedaagse training Waardegerichte inkoop ontwikkel je een fundamenteel nieuwe kijk op inkoop. Je krijgt inzichten, bouwstenen en kennis om inkoop te transformeren van een ondersteunende naar een strategische functie. Na afloop ben je in staat om met inkoop zowel klantwaarde als maatschappelijke waarde te realiseren.

  • vanaf 2161
Training

Inkoopprojectmanagement

Wil jij het inkoopprojectmanagement in jouw organisatie professionaliseren? In deze tweedaagse training leer je met een eigen case een inkoopprojectprogramma te ontwikkelen. Je krijgt concrete ideeën en tools om projectmanagement binnen je organisatie toe te passen. Na afloop kun je relevante stakeholders onderscheiden en ken je de rollen en verantwoordelijkheden in een inkoopproject.

  • vanaf 1314
Training

Inkopen van ICT

Wil jij de ICT-inkoopprojecten in jouw organisatie tot een succes maken? In deze tweedaagse training leer je alles over de ontwikkelingen in ICT en wat dit betekent voor inkoop. Je doet kennis op van de markt van ICT-goederen en -diensten. En je raakt bekend met de karakteristieken van toeleveranciers. Na afloop ben je een volwaardig gesprekspartner bij ICT-inkoopprojecten.

  • vanaf 1314
Training

Basisaspecten van inkoop

Zelfstandig en professioneel een inkoopproces verzorgen voor jouw organisatie? In deze tweedaagse training leer je alles wat je moet weten voor een deskundig inkoopproces: van specificeren tot en met nazorg en evaluatie. Met de inzichten, technieken, instrumenten en praktische tips maak je na de training direct een verschil in jouw inkooppraktijk.

  • vanaf 1314
Training

Inkopen van externe inhuur

Hoe organiseer je de inhuur van tijdelijke arbeidscapaciteit, zodat jouw organisatie optimaal gebruikmaakt van kwaliteit, tijd en geld? In deze training krijg je inzicht in de ontwikkelingen en de geldende wet- en regelgeving in de inhuurmarkt. Na afloop ben je in staat verschillende inhuur inrichtingsmodellen toe te passen en een gedragen, compliant inhuurstrategie te ontwikkelen en te implementeren.

  • vanaf 1314
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen