Nevi
0
1-4 van 4 resultaten
Training

Experttraining Prompt Engineering en ChatGPT

Je inkoopprocessen verbeteren en versnellen met ChatGPT? In deze eendaagse experttraining ga je aan de slag met prompt engineering, een revolutionaire techniek om je teksten te verbeteren. Na deze training kun je je inkoopprocessen versnellen, je kosten verlagen en je kwaliteit verhogen.

  • vanaf 727
Training

Artificial Intelligence voor Inkoop

Benieuwd hoe je productiever kunt worden door kunstmatige intelligentie en machine learning in te zetten in je dagelijkse werk? In deze training maak je kennis met Artificial Intelligence (AI) zoals ChatGPT, Google Bard en Microsoft CoPilot, en de mogelijkheden om hiermee je inkoopprocessen te ondersteunen. Je krijgt praktische handvatten en doet ervaring op met het bedenken, ontwikkelen en pitchen van een AI-use case binnen jouw organisatie.

  • vanaf 727
Training

Digital Procurement Business Transformation

Wil jij de digitale transformatie binnen jouw inkooporganisatie tot een succes maken? In deze training doe je de nieuwste inzichten op en maak je kennis met de zeven elementen die cruciaal zijn voor een succesvolle transformatie. Na afloop heb je een visie ontwikkeld voor je eigen digitale inkooptransformatie en kun je die krachtig over de bühne brengen.

  • vanaf 4004
Training

Smart Digital Procurement

Stappen zetten om van jouw inkooporganisatie een digitale organisatie te maken? Tijdens dit vierdaagse programma leer je de digitale transformatie begrijpen en de impact van Artificial Intelligence (AI) te doorgronden. Je werkt aan je vaardigheden om het inkoopproces te digitaliseren en krijgt inzicht in handige modellen en tools.

  • vanaf 3291
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen