inkooptrainingen

Praktijkgerichte trainingen

Ben je op zoek naar een training of leergang rond een (inkoop)thema? Na voltooiing ontvang je een NEVI Certificaat. De trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

Trainings

Aanbesteden van ICT

NEVI geeft je in deze training praktische handvatten voor werkbare selectie- en gunningscriteria bij IT-aanbestedingen.

Aanbestedingswet - Basis

Tijdens onze training Aanbestedingswet – basis leer je succesvol aanbesteden volgens de Aanbestedingswet 2016.

Aanbestedingswet Gevorderd

In deze gevorderde training ontdek je de grenzen van aanbesteden. Je leert correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers.

Basisaspecten van inkoop

Dé 2-daagse training van NEVI om je basiskennis en de basisvaardigheden die je nodig hebt bij het inkoopproces te vergroten.

Basisaspecten van onderhandelen

Tijdens deze training leren we jou in 2 dagen alle basisvaardigheden om als inkoper effectief te onderhandelen.

NIEUW

Best Value & het juridisch kader

In deze workshop leer je Best Value Procurement (BVP) toepassen binnen het juridisch kader.

NIEUW

Best Value Contractmanagement

Deze training gaat in op alle aspecten waar contractmanagers van een Best Value project mee te maken krijgen.

Best Value Preparation A course

Ben je BVP-B gecertificeerd en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning course helpt je daarbij.

Best Value Procurement - B certificering (privaat)

Dé inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan jouw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. 

Best Value Procurement - B certificering (publiek)

De filosofie en methodiek van Best Value staan centraal in deze training, met speciale aandacht voor de wijze waarop de Best Value aanpak past binnen het (Europees) aanbestedingsrecht.

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Tijdens deze training refresh je je kennis en daarmee je B-certificaat.

NIEUW

Best Value Sales

In de training Best Value Sales leer je de inkoper beter begrijpen waardoor je je onderneming maximaal neerzet in je offerte.

NIEUW

Categoriemanagement

Wil je alles weten over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces.

Circulair Inkopen

Een sleutel voor het aanjagen van de circulaire economie ligt bij inkopers.

NEW

Collaborative Contracting Course

Strategic relationships require strategic contracts enabling you to go beyond “Getting to Yes”, and moving forward to a new negotiation paradigm that allows you to “Get to We”.  

Contractmanagement in 1 dag

Ga je de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je in korte tijd alle ins en outs leren kennen? Dan biedt deze 1-daagse training uitkomst.

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeente

In het afgelopen jaar hebben bijna alle gemeentes contracten met zorgaanbieders afgesloten. Nu is het tijd grip op deze contracten te krijgen.

NIEUW

Fact based negotiation

De training Fact based negotiation leert je gebruikmaken van onderhandelingstactieken. Zo haal je een optimaal onderhandelingsresultaat.

NIEUW

Inkoop voor niet-inkopers - Publiek

In 1 dag maak je kennis met inkoop in de publieke sector en word je op de hoogte gebracht van alle wet- en regelgeving die voor jou van belang is.

Inkoopprojectmanagement

Hoe beter je projectmatig werken beheerst, des te innovatiever, effectiever en efficiënter je kunt zijn. In deze training ga je daarmee aan de slag.

Inkooprisicomanagement

Risicomanagement is cruciaal voor een professioneel en gestructureerd inkoopmanagement. Het identificeren, analyseren en beheersen van inkooprisico’s is van essentieel belang! 

Inkopen in het Sociaal Domein voor gemeenten

Een compleet strategisch 'hands on' programma om de vertaalslag te maken van strategische (zorg-) doelstellingen naar een inkoopoplossing op maat.

Inkopen van ICT

Als je betrokken bent bij ICT-inkoop dan werk je in een complexe wereld vol jargon en snelle ontwikkelingen. Hoe voeg je als inkoper waarde toe en hoe maak je de juiste keuzes?

NIEUW

Interactief risicomanagement van inkoopprojecten

Inkoop gaat gepaard met risico’s. Sommige risico’s zijn de expertise van de inkoper, anderen van de opdrachtgever/ interne gebruikers. Leer hoe je risico's in kaart brengt en managed met RISKID.

NIEUW

Internationaal contracteren

Als je internationaal zaken doet krijg je te maken met internationale invloeden op contractteksten en de manier waarop met contracten omgegaan wordt. Dit leidt regelmatig tot verwarring en

NIEUW

ISO 20400 Sustainable Procurement

Deze tweedaagse training bied je de mogelijkheid optimaal voorbereid te zijn op deze internationale richtlijn. Lees de

Certificaat

Leergang Inkopen GWW

Aan de slag met de branchespecifieke facetten bij de inkoop van grond-, weg- en waterbouwprojecten.

Certificaat

Leergang Strategische Inkoop

De vertaling maken van de strategie van jouw organisatie naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Certificaat

Leergang Tactische Inkoop

In slechts 2,5 maand leer je van de beste NEVI trainers hoe je een complex inkoopproces opzet en een ingewikkeld sourcingtraject uitvoert.

Leiderschap met impact

Leiderschapstraining voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers die hun leiderschapskwaliteiten en impact verder willen ontwikkelen. Je leert hoe je conflicten oplost, de regie neemt en je

Leveranciersprestatiemeting

De prestaties van leveranciers beïnvloeden bedrijfsprocessen en kwaliteit, en daarmee de tevredenheid van jouw klanten. 

NEW

Made in China!

How to (easily) set-up a succesful & sustainable supply chain in China.

Masterclass Businessgedreven Inkoop

Aan de slag met het concept van de businessgedreven inkoop! Benut de kansen in de inkoopmarkt om jouw organisatie succesvoller en weerbaarder te maken.

8 PE Punten

Masterclass Excellent Opdrachtgeverschap

Eendaagse masterclass over hoe professioneel opdrachtgeverschap binnen de corporatie aangescherpt, geborgd en verankerd kan worden. 

Masterclass Inkopen in de Zorg

Vijf uiterst ervaren zorg- en inkoopspecialisten praten je tijdens deze unieke masterclass bij, zodat jouw kennis over de strategische inkooprol binnen de zorg weer geheel up-to-date is. 

8 PE Punten

Masterclass Prof. inkoop & inkoopsamenwerking

Realiseren van kostenreducties en het verkrijgen van meerwaarde voor dezelfde inkoopuitgaven. Exclusief voor bestuurders en directies van woningcorporaties!

NIEUW

Masterclass Verandermanagement voor Inkopers

Ben jij als inkoper betrokken bij een verandering? Resultaatgerichte verandering komt echter niet vanzelf.  In deze masterclass leer je hoe je wèl het verschil kunt maken.

Meervoudig- en Enkelvoudig onderhands aanbesteden

Conform de Aanbestedingswet Meervoudig- en Enkelvoudig onderhands aanbesteden. Dat is de uitdaging!

MSU+ 2.0

Aan de hand van de processen uit het MSU+ model kun je de volwassenheid, purchasing excellence, van de inkoopfunctie van een organisatie(-onderdeel) vaststellen.

MVI - publieke sector

Bewust en gericht maatschappelijk verantwoord (oftewel duurzaam) inkopen in de publieke sector.

VERNIEUWD

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Bij de tweedaagse training NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) van NEVI leer je de basisprincipes van NLP. Ontwikkel jouw communicatievaardigheden en persoonlijk leiderschap.

Opstellen van Koopcontracten

Wat is het doel van de overeenkomst, welke prestaties moet iedere partij leveren, hoe zit het met betalingstermijnen? In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct contract

Optimaliseren van de leveranciersketen

Heb je in je werk te maken met overschrijding van kosten en levertijden? Te hoge voorraden? Of ontevreden klanten door een slechte planning? Dan is het optimaliseren van de leveranciersketen met

NIEUW

Powercourse Best Value Sales

De verkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Maak kennis met Best Value en voeg direct waarde toe aan jouw verkoopproces.

Certificaat

Procurement Executive Program

Maak uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen en toepassingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je in korte tijd weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’.

Prof. inhuren van Flexibele Arbeid - Manager

De juiste persoon voor de juiste plek selecteren terwijl u wettelijk én contractueel de juiste keuzes maakt.

Certificaat

Professioneel opdrachtgeverschap: de basis op orde

Ontwikkel jezelf tot expert-niveau van de professionele opdrachtgeversrol. 

Certificaat

Regisserend opdrachtgeverschap

Hoe kun je als ketenregisseur aansturen op maximale waarde creatie voor jouw doelgroepen? Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. 

Service Level Agreements

In het inkoopvak zijn Service Level Agreements (SLA’s) geen uitzondering meer en dat is een goede zaak. Een SLA beschrijft gestructureerd wat de aard en kwaliteit moet zijn van gekochte diensten.

Strategisch Kostenmanagement

De winstgevendheid en overleving van jouw organisatie op de lange termijn waarborgen.

Certificaat

Sturen op contractprestatie

Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. Maar hoe doe je dat?

Succesvol inkopen in China

De training Succesvol inkopen in China geeft je de nodige handvatten om zelf een inkooptraject te kunnen opzetten. Zo leer je onder andere wat de wettelijke voorwaarden zijn om te kunnen

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

Effectief omgaan en handelen bij het signaleren en oplossen van problemen in het operationeel inkoopproces.

NIEUW

Vergroot je impact - pers. groei voor de inkooppro

Persoonlijke groei voor de inkoopprofessional. Zet inkoop beter op de kaart binnen jouw organisatie en ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeldoelen!

NEW

Vested Executive Education Course

The Vested approach turns traditional buyer-supplier relationships on their head – creating a highly collaborative, purpose built relationship.

Winnend Onderhandelen

Goed voorbereid een onderhandeling in door de juiste informatie op het juiste moment in te zetten.

NIEUW

Workshop Spendanalyse - Advanced

De Advanced workshop gaat verder in op alle mogelijkheden van de spendanalyse!

NIEUW

Workshop Spendanalyse - Basic

Leer de belangrijkste basisbenodigdheden voor een goede betrouwbare spendanalyse in 1 dag!

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.