Nevi
0

Praktische informatie

Bezoekersprofiel

Voor professionals

De vakdag voor inkopers, van starters tot leidinggevenden binnen de sector Zorg. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases, te midden van vakgenoten en andere inspirerende inkopers. 

Voor leveranciers

Bij het Nevi Zorgcongres zijn ook leveranciers welkom met een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers en maximaal 2 deelnemers per leverancier. Uiteraard hebben leveranciers die lid zijn van Nevi voorrang. Nevi behoudt zich dus het recht voor inschrijvingen te weigeren, ook al is een bevestiging ontvangen.

Nevi Zorg

Het Nevi Zorgcongres wordt georganiseerd door de Werkgroep Congressen en Evenementen: Erna van der Gronden (Hoofd Inkoop bij Atlant Zorggroep),  Bas van Harselaar (Directeur Business van Impact Inkoop- en Contractmanagement). Marc Collast (Teammanager regionale eerstelijns zorg bij Menzis), Gerco Dijkgraaf (Inkoopconsultant bij Actief Consultancy B.V.) en Dineke Hofstra (Verenigingsmanager Intrakoop).

Anja Hoeksma (Manager Inkoop bij BovenIJ ziekenhuis en Ziekenhuis Amstelland) vertegenwoordigt het bestuur van Nevi Zorg en vanuit Nevi is Ton van Geijlswijk betrokken. 

Contact

Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met:

Nevi Ledenservice: 088-3300700 - E-mail evenementen@nevi.nl.

Pers & media

Nevi verwelkomt vak- en overige journalisten/influencers graag. Neem voor bezoek, deelname of vragen over de inhoud en achtergrond van dit event contact op met Nevi

Vragen over adverteren of sponsoring?

Het Nevi Zorgcongres biedt geen mogelijkheden tot sponsoring of stands. Wel zijn er mogelijkheden in het vakblad Deal! te adverteren, bijvoorbeeld in de jaarlijkse zorgspecial. Neem hiervoor contact op met Ton van Geijlswijk: (088) 33 770 784 - t.vangeijlswijk@nevi.nl.

Praat mee

#NEVIZorg #inkoopleiderschap


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren