Nevi
0

Prof.dr.ir. Erik van Raaij & em.prof.dr. Jan Telgen

Erik is Professor of Purchasing en Supply Management in Healthcare bij de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Erik van Raaij studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, promoveerde daar in 2001 en maakte de overstap van marketing naar inkoop in 2003. Sinds 2006 is hij verbonden aan Rotterdam School of Management, waar hij in 2016 hoogleraar werd op de leerstoel Inkoopmanagement in de Zorg. Hij is ook als hoogleraar verbonden aan Erasmus School of Health Policy and Management en Erasmus Medisch Centrum.

Binnen het MASSC project was Erik vanuit Erasmus Universiteit Rotterdam betrokken bij het onderzoek naar de wijze waarop instellingen in de care en de cure met de inkoop van schaarse materialen zijn omgegaan.

LinkedIn

Jan is Onderzoeker Public Procurement Research Centre (PPRC).  Hij is oprichter - en tot 2021 bestuurder - van onderzoekscentrum PPRC. Tot 2018 was Jan hoogleraar inkoopmanagement voor de publieke sector aan de Universiteit Twente. Verder was hij onder andere partner en directievoorzitter bij Significant, voorzitter van NEVI publiek, en partner bij PWC en rechtsvoorgangers. Jan is toezichthouder bij diverse zorginstellingen en andere publieke organisaties.

Binnen het project "Material Supply Strategies in a Crisis" (MASSC) was Jan onderdeel van het onderzoeksteam vanuit PPRC en vanuit de internationale onderzoeksgroep IRSPP. PPRC onderzocht - samen met onderzoekers van de Erasmus Universiteit - de nationale aanpak van de inkoop van beschermingsmiddelen. Ook was PPRC, samen met de Universiteit Twernte en de internationale onderzoeksgroep (IRSPP) verantwoordelijk voor het internationale onderzoek.

LinkedIn

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren