Nevi
0
Trainingen

Workshop Spendanalyse - Advanced

Meer uit je spendanalyse halen? De advanced workshop Spendanalyse gaat dieper in op alle mogelijkheden. Na deze training heb je:
  • Geleerd hoe je prestatie-indicatoren toevoegt aan de data, zoals order/contract-compliance, locale inkopen en Kraljic
  • Geleerd hoe je complexe interactieve grafieken maakt over KPI’s, D-kromme, postcodes en Kraljic
  • Geleerd hoe je complete spendrapportage maakt voor de verschillende klanten, inkopers en managers

Waarom een workshop Spendanalyse advanced?

De spendanalyse is een van de belangrijkste gereedschappen in de inkoop-toolkit. De workshop Spendanalyse advanced is, zoals de naam al aangeeft, bestemd voor gevorderden op het gebied van spendanalyses en gaat diep in op alle mogelijkheden van de spendanalyse.

Voor wie is de workshop Spendanalyse Advanced?

Deze workshop hebben we samen met spendanalysespecialist Jeroen Corts ontwikkeld voor inkopers en managers die meer uit hun spendanalyse willen halen. Deelnemers moeten wel beschikken over gedegen kennis van Excel (gevorderd niveau) om de workshop goed te kunnen volgen. Twijfel je hieraan? Doe dan eerst de workshop Spendanalyse basic!

Workshop Spendanalyse - Advanced

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • KPI-data
  • Grafieken
  • Koppelingen tussen Excel, Power Point en Word
  • Rapportages

Werkvormen

Je gaat aan de slag met een vaste dataset. Voor de workshop geldt dat de deelnemers hun eigen laptop moeten meenemen (met Excel 2010 of hoger). Voor het volgen van deze training is de Workshop Spendanalyse - basic een mooie voorbereiding.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Workshop Spendanalyse - Advanced

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren