0
Trainingen

Webtooltraining ISO 20400

In opdracht van het Ministerie van IenW organiseren NEN en Nevi een tweedaagse online webtooltraining ISO 20400 Maatschappelijk Verantwoord Inkopen. Deze interactieve training helpt uw organisatie om te komen tot een concept MVI-actieplan en MVI te borgen met behulp van de webtool ISO 20400. 

Over deze training

Aantal plekken
16
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Waarom een Webtooltraining ISO 20400?

Tijdens de training werken we gezamenlijk om invulling te geven aan de vragen in de Webtool ISO 20400, waardoor u aan het eind van de training een ruwe schets van uw eigen MVI-actieplan hebt of als uw organisatie reeds een MVI actieplan heeft, kunt u de resultaten gebruiken voor verbetering of actualisatie van dit plan en met vakgenoten kennis en ervaring over MVI uitwisselen. De webtool ISO 20400 wordt kosteloos beschikbaar gesteld, waardoor u ook na de training ermee aan de slag kunt om de prestaties op het vlak van MVI te verbeteren. Deelname aan deze training is gratis.

Voor wie is de Webtooltraining ISO 20400 geschikt?

De training is bedoeld voor bestuurders, budgethouders/opdrachtgevers en inkopers  en/of andere betrokkenen bij MVI van aanbestedende diensten. Het is nuttig om deze training ook onder de aandacht te brengen van collega’s die kennis hebben van de duurzaamheidsambities. We ontvangen graag zowel medewerkers die kennis hebben over duurzaamheidsambities van de organisatie als de inkoper/inkoopadviseur! Kom vooral samen! Per organisatie kunnen er dus meerdere personen deelnemen aan deze workshop.

Webtooltraining ISO 20400

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • De stand van zaken rondom Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) beleid
  • Uitleg over de standaardrichtlijn ISO 20400 Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
  • Hoe werkt de Webtool ISO 20400? 
  • Zelf aan de slag met de webtool en het maken van een eigen implementatie-/actieplan MVI of het ophalen van extra input voor het MVI actieplan van uw organisatie.

Ter voorbereiding/stukje huiswerk

U heeft een eigen laptop of tablet nodig, o.a. vanwege de digitale opdrachten. Wilt u aan het eind van de training een gedegen implementatie/actieplan hebben, dan is het raadzaam een overzicht van de ambities van uw organisatie op het gebied van MVI bij de hand te hebben.

Aanmelden  

Aanmelden kan via de persoonlijke uitnodigingslink, die u van Nevi ontvangt als u uw belangstelling voor deze training kenbaar maakt. Er zijn per training max. 20 plaatsen beschikbaar. Dus zorg dat u er snel bij bent! Per organisatie ontvangen we graag twee aanmeldingen van mensen die hierbinnen een verschillende rol (bijvoorbeeld: bestuurder, budgethouder/opdrachtgever, duurzaamheidsadviseur, inkoper of contactmanager) in de MVI keten hebben. 


De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Webtooltraining ISO 20400

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren