Nevi
0
Trainingen

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

In deze training leer je effectief handelen bij problemen in het operationeel inkoopproces. Je leert signaleren én oplossen. Na deze training heb je:
 • Nieuwe inzichten om het operationele inkoopproces te verbeteren
 • Een concreet stappenplan voor jouw bedrijf of organisatie
 • Een compleet naslagwerk, handige tools, checklists en sjablonen

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 1.395,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.165,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Wat houdt operationele inkoop in?

Onder operationele inkoop vallen alle activiteiten die te maken hebben met de daadwerkelijke uitvoering van de bestelfunctie. Ook de planning, het verwerken van facturen en voorraadbeheer horen bij operationele inkoop. Operationele inkoop behelst dus alle activiteiten die plaatsvinden om de processen van de organisatie daadwerkelijk te voorzien van de juiste goederen en diensten, binnen de overeengekomen voorwaarden.

Waarom een training Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces?

Als inkoper ben je de schakel tussen jouw organisatie en vele toeleveranciers. Daardoor ben je vaak de eerste die problemen signaleert en vervolgens moet oplossen. Als je wilt weten hoe je dat effectief doet en hoe je problemen voorkomt, dan is deze 2-daagse training een aanrader. Je krijgt inzicht in het operationele inkoopproces en leert problemen snel en effectief op te lossen. Bovendien krijg je concrete tips om problemen in de toekomst te voorkomen.

Voor wie is de training Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces?

Deze training is voor (toekomstige) inkopers op uitvoerend niveau. Een afgeronde Nevi-opleiding Medewerker inkoop en logistiek helpt je om de lesstof te begrijpen, maar het is niet verplicht deze opleiding eerst te volgen.

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

 • Het operationele inkoopproces
 • Kosten (kostprijsopbouw, kortingen, valuta)
 • Logistiek (Incoterms en bestelsystemen)
 • Voorraad (voorraad- en bestelkosten)
 • Kwaliteit (kwaliteits- en ingangscontrole)
 • Leveranciersprestaties meten
 • Knelpunten in het operationele inkoopproces herkennen
 • De volledige operationele specificatie
 • Klantenservice en servicegraad

Werkvormen

Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Je maakt een concreet stappenplan om jouw operationele inkoopproces direct te verbeteren.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren