Nevi
0
Trainingen

Uitvoeren Meervoudig Onderhandse Procedure

Zou je graag enkele concrete casussen willen oefenen en bespreken? Tijdens deze praktijkdag worden de 4 meest voorkomende meervoudig onderhandse aanbestedingen behandeld. Na deze training heb je:
  • Geleerd om zelfstandig beschrijvende documenten voor meervoudig onderhandse aanbestedingen op te stellen
  • Gunningscriteria opgesteld, puntenverdelingen toegekend en een prijzenblad opgesteld
  • Vaardigheid in het samenstellen van een aanbestedingsdossier

Volg deze training met € 1.000,- STAP-subsidie

Boost je carrière, en zet je STAP-budget in bij Nevi.

Waarom een training Uitvoeren meervoudig onderhandse procedure?

Als beginnend inkoper ontbreekt het vaak aan de mogelijkheid om praktisch te kunnen oefenen met enkele meervoudig onderhandse aanbestedingen. Je wordt meteen voor de leeuwen geworpen. Er zijn nauwelijks voorbeelden aanwezig en je collega’s hebben niet steeds tijd om je te begeleiden. Toch wil je graag snel goed werk afleveren. Deze praktijkdag biedt je de gelegenheid om snel praktijkervaring op te doen met de meest voorkomende aanbestedingen.

Voor wie is de training Uitvoeren meervoudig onderhandse procedure geschikt?

Deze training is voor iedereen die te maken heeft met meervoudig en enkelvoudig onderhands aanbesteden. Ben je pas gestart als inkoper en voer je zelf enkelvoudige en meervoudig onderhandse aanbestedingen uit? Heb je al een training gevolgd, maar mis je nog praktijkervaring? Deze training is een praktisch vervolg op de training Meervoudig en enkelvoudig onderhands aanbesteden, maar het is niet verplicht om deze training gevolgd te hebben.

Uitvoeren Meervoudig Onderhandse Procedure

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Consultatiegesprekken voeren 
  • Het opstellen van een aanbestedingsleidraad voor de 3 meest voorkomend meervoudig onderhandse aanbestedingen in je organisatie
  • Aspecten uit de Aanbestedingswet die van toepassing zijn op de deze aanbestedingen
  • Het voorbereiden van beoordelingen, het opstellen van documenten, het voorzitten van een beoordelingsteam
  • Het maken van een voorlopige en definitieve afwijzing en het gunnen

Aanpak

Bij aanvang van de training wordt door de deelnemers een keuze gemaakt uit facilitaire situaties (schoonmaken en glasbewassing, beveiligingsdiensten, brandmeld- en alarminstallaties, onderhoud werktuigbouwkundige installaties, onderhoud elektrische installaties, schilderwerkzaamheden, hardware, sanitaire voorzieningen, conciërgediensten (inleen personeel), afvalverwijdering, arbodiensten en nog andere).

Met de hulp van actuele voorbeelden van leidraden, maak je vervolgens een eigen aanbestedingsdocument voor de geselecteerde facilitaire situaties. Je werkt deels individueel en in groep en bespreekt zaken plenair. Tijdens de behandeling van de verschillende casussen, worden de verschillende onderwerpen toegelicht en besproken.

Werkvormen

Dit is een interactieve training, waarin oefenen en toepassen centraal staat. Het oefenen wordt afgewisseld met het uitvoeren van een sub opdrachten in groepjes en een presentatie van verschillende onderwerpen. Je wordt uitgedaagd om meteen de gepresenteerde onderwerpen toe te passen en daarvan te leren.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  
Op de pagina STAP-budget vind je alle informatie. STAP-budget

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Uitvoeren Meervoudig Onderhandse Procedure

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren