0
Trainingen

Sturen op contractprestatie

Het effectief sturen op contractprestaties is een belangrijk onderdeel van professioneel opdrachtgeverschap. Maar hoe doe je dat? Na deze training heb je:
  • Geleerd om effectief contract- en prestatiemanagement voor jouw eigen contracten op te zetten
  • Inzicht in welke prestatieafspraken op jouw contracten aansluiten, waardoor je grip krijgt op de grootste risico’s en kansen
  • Geleerd welke verschillende onderhandelingstechnieken er zijn

Waarom de training Sturen op contractprestatie volgen?

De corporatiesector wordt geconfronteerd met lasten die een grote impact hebben op de financiële daadkracht. Daarom is het extra belangrijk dat de sociaal maatschappelijke doelstellingen stevig verankerd zijn in een strategisch (voorraad)beleid en dat je dit op termijn vertaalt naar een project(ongebonden) opdrachtgeversstrategie. Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. In deze training leer je welke stappen nodig zijn om deze vertaalslag te maken. Hierbij komen value for money en effectieve contract- en relatiebesturing tijdens de uitvoering van de opdracht ook aan bod. Verder krijg je tips, advies en concrete handvatten voor jouw dagelijkse praktijk. Zo heb je voortaan grip op de grootste risico’s en kansen.

Voor wie is de training Sturen op contractprestatie geschikt?

Deze training is voor (aankomend) inkopers, projectleiders en technisch-beheerders, met kennis en ervaring op het gebied van professioneel opdrachtgeverschap.

LET OP: inschrijven is alleen mogelijk voor medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van AEDES!

Sturen op contractprestatie

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Keuze van samenwerkingsvorm en prestatiesturing
  • Typen contracten en afspraken, van inspanning naar regievoering: wat is daar voor nodig (in- en extern)
  • Sturen van de prestatie en relatie met de markt
  • Succesfactoren in prestatiemanagement
  • Niveaus van prestatiesturing
  • Issue-management


De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze klant contact center, wij helpen je graag verder!

(088) 330 07 00
info@nevi.nl

Sturen op contractprestatie