Nevi
0
Trainingen

Strategisch Onderhandelen en Dealmaking

Tijdens de tweedaagse training Strategisch onderhandelen en dealmaking leer je vanuit een systemische visie de regie te nemen over je onderhandelingen. Na deze training heb je: 
  • Handvatten om jouw onderhandeling voor te bereiden en te regisseren van begin tot einde
  • Geleerd hoe je een effectieve strategie uit kunt zetten en deze succesvol tactisch uit te voeren
  • Kennis opgedaan hoe je zowel het rationele brein als het emotionele brein van jouw onderhandelpartners kunt beïnvloeden

Over deze training

Aantal plekken
12
Prijs
€ 1.995,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.695,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Waarom een training Strategisch onderhandelen en dealmaking?

Onderhandelen in complexe situaties vraagt om verdieping en verbreding van onderhandelkennis en -vaardigheden. In een competitieve omgeving, met vaak langdurige relaties en onderlinge afhankelijkheid, is het een lastige opgave om gezamenlijke belangen en strijdige proposities te verzoenen. Zeker als één van de partijen een sterkere positie heeft. Maar het is wel degelijk mogelijk. Het vraagt om een systematische manier van onderhandelen waarbij rekening wordt gehouden met diverse dilemma’s die de onderhandeling beïnvloeden. Hoe om te gaan met de balans tussen waarde creatie en waarde claimen? Hoe evenwicht vinden tussen samenwerken en het conflict aan durven gaan? Hoe de economische en psychologische factoren tijdens de onderhandeling te combineren? Hoe behoud ik zelf balans en rust tijdens het onderhandelproces?

Voor wie is deze training geschikt?

De training is vooral relevant voor senior professionals die ervaring hebben met onderhandelingen en zijn of haar kennis en vaardigheden stevig wil verdiepen. De training is geschikt voor directieleden, (senior) managers, ervaren professionals die zelf onderhandelingen uitvoeren en voor hen die onderhandelingen moeten aansturen. Deelnemers zijn actief in externe en/of interne onderhandelingen, commercieel (inkoop/verkoop), beleidsmatig of bestuurlijk.

Strategisch Onderhandelen en Dealmaking

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat komt er tijdens de training aan bod?

Tijdens de tweedaagse training Strategisch onderhandelen en dealmaking leer je vanuit een systemische visie de regie te nemen over je onderhandelingen. Door gestructureerd de zes kernfactoren in zowel de voorbereiding als uitvoering te doorlopen beïnvloed je het onderhandelproces en de uitkomst in jouw voordeel. De training bestaat uit een combinatie van theorie, reflectie en vertaling naar eigen praktijk en diverse simulaties en onderhandeloefeningen. Zowel rationele economische als emotionele psychologische aspecten die een rol spelen tijdens onderhandelingen worden behandeld. De training zit vol praktische, direct toepasbare onderhandeltactieken die aan de hand van een handig conceptueel model overzichtelijk worden gestructureerd.

Werkwijze

De training bestaat uit een combinatie van theorie, reflectie en vertaling naar eigen praktijk en diverse simulaties en onderhandeloefeningen. De training zit vol praktische, direct toepasbare onderhandeltactieken die aan de hand van een handig conceptueel model overzichtelijk worden gestructureerd.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Strategisch Onderhandelen en Dealmaking

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren