0
Trainingen

Regisserend opdrachtgeverschap

Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. Tijdens deze training nemen wij je mee in die transitie. Na deze training heb je: 
  • Kennis van transitie en groeifasen naar regisserend opdrachtgeverschap
  • Inzicht in de vormen van marktbenadering en gevolgen door samenwerking
  • Een plan van aanpak leren opstellen voor jouw doorontwikkeling naar regisserend opdrachtgeverschap

Over deze training

Max. aantal deelnemers
12
Prijs
€ 1.395,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.165,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Interesse? Neem contact op via 088 - 33 00 700.

Incompany offerte aanvragen

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Wat is regisserend opdrachtgeverschap?

Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. Bij regisserend opdrachtgeverschap worden naast uitvoerende operationele activiteiten, ook sturende activiteiten op tactisch niveau (zoals het coördineren van verschillende leveranciers) op basis van prestatiecontracten en ketenintegratie in de markt gezet. Het is een procesaanpak die ervoor zorgt dat effectiever en efficiënter wordt samengewerkt. De opdrachtgever is bijvoorbeeld niet meer inhoudelijk actief met het onderhouds-, renovatie- en bouwproces bezig, maar voert de regie. Voor een corporatie verschuift de rol van controle en realisatie naar de rol van regisseur. Marktpartijen krijgen meer ruimte en verantwoordelijk voor hun expertise, de opdrachtgever treedt op als regisseur.

Waarom de training Regisserend opdrachtgeverschap volgen?

Steeds meer woningcorporaties stappen over op regisserend opdrachtgeverschap. Tijdens deze 2-daagse training nemen wij je mee in die transitie. Vanuit een breed strategisch perspectief krijg je inzicht in de mogelijkheden van jouw eigen inkooporganisatie. Vanzelfsprekend leggen we daarbij de link naar jouw klanten, de huurders. Je ontdekt dat iedere woningcorporatie zijn aandachtsgebieden heeft, maar dat de problematiek op hoofdlijnen gelijk is. Daarom behandelen we kritische succesfactoren als marktbenadering en samenwerking. Verder nemen we onderwerpen als personeel en interne klantrelaties onder de loep. Na het volgen van de training ben je in staat een plan te maken voor de verdere ontwikkeling van jouw inkooporganisatie.

Voor wie de training Regisserend opdrachtgeverschap geschikt?

Deze training is voor professionals in bedrijfsvoering, zoals directeuren, inkoopmanagers en (senior) projectleiders, die sterk betrokken zijn bij opdrachtgeverschap en minimaal 5 jaar kennis en ervaring hebben op het gebied van professioneel inkopen en opdrachtgeverschap.

LET OP: inschrijven is alleen mogelijk voor medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van AEDES!

Regisserend opdrachtgeverschap

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Kritische succesfactoren, zoals marktbenadering en samenwerking
  • Personeel en interne klantrelaties

Werkvormen

Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Regisserend opdrachtgeverschap