0
Trainingen

Onderhandelingsproces en -tactieken

Leer als onderhandelingsteam tijdens deze incompany training om waarde toe te voegen voor uw organisatie met goede onderhandelingstactieken. Tijdens deze training krijg je:
  • Inzicht in ieders persoonlijke onderhandelingsstijl
  • Kennis van diverse onderhandelingstechnieken en deze toepassen
  • Praktische handvatten en inzichten om met 'moeilijke' verkopers om te gaan

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarde toevoegen door goede onderhandelingstactieken

De waarde van een goede onderhandeling is dat het meer is dan dát alleen. Het hele proces van onderhandelen is van belang. Tijdens deze incompanytraining komen alle aspecten van een goede onderhandeling aan bod: van gedegen voorbereiding tot nazorg met aandacht. De eerste resultaten van deze training zijn direct zichtbaar bij een eerste onderhandeling.

Waarom een incompany training?

De incompany training Onderhandelingsproces en -tactieken is een training op maat voor het hele team inkoopprofessionals en anderen die zich binnen de organisatie bezig houden met onderhandelen. Als organisatie zijn er ambitieuze doelstellingen geformuleerd om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. De incompany training is een interactieve training waarin zowel persoonlijke leerdoelen als die van het organisatiebrede team centraal staan. Het programma is maatwerk en is gericht op het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden en inzicht in de beschikbare tactieken. Incompany trainingen worden in het Nederlands of Engels aangeboden.

Voor wie is de training Onderhandelingsproces en -tactieken geschikt?

Wil je de professionals binnen jouw organisatie sámen naar een hoger niveau tillen? Ben je binnen de organisatie bezig met waardecreatie in de keten of moet jij kosten besparen en wil je andere professionals binnen de organisatie meekrijgen in deze beweging? Deze incompany training biedt je de inzichten en maakt de verbinding tussen de verschillende inkoopdisciplines binnen jouw organisatie.

Wat is de achtergrond van de deelnemers aan deze training?

De training is bedoeld voor inkoopprofessionals, contractmanagers, supplymanagers, categorymanagers en anderen die bij het onderhandelingsproces betrokken zijn binnen jouw organisatie. Je wilt de onderhandelingsvaardigheden organisatiebreed verbeteren, van voorbereiding tot nazorg. Je wilt als team effectiever zijn in jouw organisatie en beschikken over een groter arsenaal aan handige onderhandelingstechnieken om dat doel te bereiken.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Onderhandelingsproces en -tactieken

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren