0
Trainingen

Next level supplier relationship management

Word een 'customer of choice' en verbeter de leverancierstevredenheid door middel van kostenbesparingen en innovatie. Meld je nu aan voor de training Supplier relationship management met SuPlay! Tijdens deze training komt het volgende aan bod:
 • Strategieën voor kostenoptimalisatie  
 • Vaardigheden om leverancierstevredenheid en ‑loyaliteit te optimaliseren
 • Inzicht in innovatiemanagement en in de concurrentie tussen inkopers voor toegang tot dezelfde leverancier

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 1.695,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.405,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Wat is de training Supplier relationship management met SuPlay?

SuPlay is een wetenschappelijk gefundeerde trainingsmethode voor professionele inkopers in de vorm van een serious game. Op basis van verschillende inkoopstrategieën gecombineerd met projectdoelstellingen en directe concurrentie van andere deelnemers, stelt het spel inkopers voor structurele uitdagingen.

Leer welke strategieën voor inkoopoptimalisatie werken, en waarom. Ontdek hoe leverancierstevredenheid leidt tot een voorsprong in innovatiemanagement. Leverancierstevredenheid helpt om goede leveranciers te behouden en tegelijkertijd de kosten te optimaliseren. 

Voor wie is de training?

De training is relevant voor inkopers, inkoopmanagers, leveranciersrelatiemanagers en categoriemanagers.

Next level supplier relationship management

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je tijdens de training Next level supplier relationship management?

 • Tactieken voor kostenoptimalisatie
  Training en oefening in de hefboomanalyse-methode: kostenbesparingen door systematische en complete inventarisatie van besparingspotentieel. Je leert hoe je de methode op zichzelf en functieoverschrijdend toepast.
 • Module leverancierstevredenheid
  Gebleken is dat een goede relatie met leveranciers cruciaal is voor betere prijzen en levervoorwaarden, en de leverancier ontvankelijker maakt voor gezamenlijk innovatie. In deze module leer je hoe je klanttevredenheid kunt onderkennen, verbeteren en in jouw voordeel kunt laten werken.
 • Module innovatie
  Inkopers moeten in toenemende mate het innovatiepotentieel van hun leveranciers ontwikkelen en benutten. Deze module gaat nader in op het realiseren van innovaties bij de leverancier en gezamenlijke innovaties.

Programma 

Dag 1

10.00 - Welkom en introductie van gastheren prof. dr. Holger Schiele en dr. Frederik Vos & SuPlay
10.30 - Introductie van het spel
11.00 - Speelronde 1: Strategieontwikkeling en het eerste jaar
12.30 - Lunchpauze
13.30 - Training over leverancierstevredenheid & preferred customer
15.00 - Speelronde 2: Preferred customer logic
17.00 - Analyse van het spel & nabespreking
19.00 - Gezamenlijk diner (optioneel)

Dag 2

09.00 - Training over inkoophefbomen: kostenbesparingen realiseren en waarde vergroten
10.30 - Speelronde 3: Toepassen van inkoophefbomen
12.00 - Lunchpauze
13.00 - Training over innovatie
13.45 - Speelronde 4: Innovatie
15.15 - Analyse van het spel, nabespreking & prijsuitreiking
16.00 - Einde van de workshop

Methode

Een unieke training ontwikkeld aan de Universiteit Twente, waarbij zakelijke inkopers onontbeerlijke vaardigheden oefenen en ontwikkelen.

De game speelt zich af in een brouwerij, waar spelers beginnen als Junior Buyer Packaging. Onder professionele begeleiding klimmen de deelnemers in vijf rondes op tot het niveau van CPO. Elke ronde is zorgvuldig ontwikkeld. Met nieuwe workouts, in-game applicaties en een feedbackronde groeien de deelnemers uit tot een eindbeslisser met uitgebreide bevoegdheden. Door de combinatie van verschillende inkoopstrategieën en echte concurrentie tussen de verschillende deelnemers ontstaat een dynamisch en realistisch speelveld waarbij leiderschap, teamwork en besluitvorming onontbeerlijk zijn.

Taal

Deze training wordt in het Engels gegeven.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Trainers

Frederik Vos

Frederik Vos

Assistant professor at University of Twente and senior consultant at Significant

Bekijk op LinkedIn
Holger Schiele

Holger Schiele

Professor of Technology Management: Innovation of purchasing, production and logistics - University of Twente

Bekijk op LinkedIn

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Next level supplier relationship management

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren