0
Trainingen

MSU+ 2.0

Tijdens deze training leer je alles over het MSU+ model. Je leert wat Purchasing Excellence is en hoe je deze beoordeelt. Na deze training heb je:
  • Geleerd wat het MSU+ model is
  • Inzicht in de ins en outs van purchasing excellence
  • De criteria en de wijze van beoordelen geleerd

Over deze training

Max. aantal deelnemers
11
Prijs
€ 1.895,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.595,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Interesse? Neem contact op via 088 - 33 00 700.

Incompany offerte aanvragen

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarom een training MSU+ 2.0?

Aan de hand van de processen uit het MSU+ model kun je de volwassenheid van de inkoopfunctie van een organisatie(onderdeel) vaststellen. Het model is een integraal raamwerk van 8 hoofdprocessen op het terrein van inkoop- en supply management. Samen met 6 ondersteunende processen geven ze een beeld van purchasing excellence. Voor elk proces zijn beoordelingscriteria vastgesteld en niveaus van volwassenheid beschreven. Met deze criteria kun je de (eigen) organisatie beoordelen. Tijdens de training doorloop je alle processen. Een optioneel onderdeel van de opleiding is de certificering tot auditeur PE Publiek.

Voor wie is de training MSU+ 2.0 geschikt?

Deze training is voor iedereen die een effectieve bijdrage wil leveren aan de professionalisering van de inkoop: inkopers, consultants, projectleiders of personen met een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld werkzaam bij ministeries, zelfstandige bestuursorganen, provincies, waterschappen, gemeenten en het onderwijs. Een hbo- of academisch werk- en denkniveau is wenselijk, evenals ervaring met strategische inkoopvraagstukken.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Purchasing excellence voor de publieke sector
  • MSU+ model: ontstaan en werkwijze
  • Strategische en ondersteunende processen
  • MSU+ in de praktijk
  • Finale scores en aanbevelingen

Werkvormen

Tijdens de training wisselen theorie, praktijk, discussie en cases elkaar af.

Certificering

Na het volgen van de training kun je met de opgedane kennis aan de slag. Pas wanneer je zelf een uitgevoerde MSU+ meting met goed gevolg hebt verdedigd ten overstaan van de certificeringscommissie, word je officieel gecertificeerd als MSU+ auditeur.

Van gecertificeerde auditeurs worden de auditresultaten officieel erkend en opgenomen in de Purchasing Excellence Publiek database. Deze database functioneert als dé MSU benchmark voor de Nederlandse publieke sector op het gebied van inkoop. Om ‘vervuiling’ van de database tegen te gaan worden alleen metingen die door een gecertificeerd auditeur zijn uitgevoerd, in de database opgenomen.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!