Nevi
0
Trainingen

Leergang Inkopen in de Industrie en FMCG

Een ‘deep dive’ in end-2-end procurement binnen de maakindustrie & FMCG. Ontdek hoe je de ketenperformance kunt verbeteren en leer hoe je met een regisserende houding zelf het verschil maakt. Na deze training heb je:
  • Inzicht in het identificeren van concrete kansen en mogelijkheden in de keten en intern
  • Handvatten om het geleerde direct om te zetten in concrete acties in jouw bedrijf
  • De meest actuele vakkennis waarmee je innovatie kunt aanjagen

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
5 dagen
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend certificaat
Prijs vanaf
€ 3.495,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 2.995,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Leergang inkopen in de industrie en FMCG

Dagelijks heb je te maken met veeleisende klanten en een hoog competitieve afzetmarkt. Daarbij bepalen de prestaties van je leveranciers in grote mate de klanttevredenheid en je concurrentiepositie. Het belang van procurement is groot: jullie bedrijfsperformance is direct afhankelijk van de performance van de leveranciers. En jij hebt een sleutelrol. De complexe taak om de inkoopketen goed te managen en er het maximale uit te halen. Waarbij je afhankelijk bent van nieuwe technologieën, wisselende marktomstandigheden en specialistische leveranciers: een continue uitdaging. Wil jij in dit krachtenveld de optimale strategische keuzes maken? Dan is de 5-daagse leergang inkopen in de industrie & FMCG je op het lijf geschreven.

Waarom een Leergang inkopen in de industrie en FMCG?

Je bent al langere tijd actief in procurement en je wilt je verder ontwikkelen. Of het nu gaat om de maakindustrie, pharma of FMCG: de uitdagingen zijn vergelijkbaar. Waar zitten de potentiële verstoringen in de supply chain? Aan welke knoppen kun je draaien? Hoe identificeer je kansen en mogelijkheden, intern en in de keten? En hoe pak je die kansen? Meteen morgen al! De leergang brengt je snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van procurement binnen de industrie en geeft je handvatten waar je direct in de praktijk mee aan de slag kunt. We richten ons nadrukkelijk op het krachtenveld in de gehele keten en ook op jouw rol in de organisatie als geheel. Je leert hoe je als inkoper een proactieve, regisserende houding kunt aannemen en hoe je interne en externe krachten kunt verbinden.

Voor wie is de leergang inkopen in de industrie en FMCG?

Dit programma is specifiek bedoeld voor procurement professionals in de industrie die al enkele jaren ervaring hebben en nu een verdiepingsslag op hun vakgebied willen maken. Ben je inkoper, product manager, sourcing manager of category manager? Wil je de meest actuele kennis en inzichten opdoen over end-2-end procurement? Dan kun je met deze leergang in een paar dagen een stevige ontwikkeling doormaken. Ook als je eerder inkoopervaring opdeed in een andere branche en recent bent overgestapt naar de industrie & FMCG heeft de leergang je veel te bieden.

Ook incompany

Deze leergang organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

De leergang inkopen in de industrie en FMCG is ook beschikbaar in het Engels (op andere data).

Leergang inkopen in de industrie en FMCG - basis

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Inkopen van grondstoffen
Inkopen van transport
Inkopen van verpakkingen

Leergang Inkopen in de Industrie en FMCG

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren