Nevi
0
Trainingen

Inkopen van recruitmentdiensten en -systemen

In twee dagen krijg je precies de input die je nodig hebt als je een sourcingstraject voor recruitmentdiensten en/of -systemen gaat starten. Absoluut onmisbaar voor iedere inkoper.
 • Inzicht in de achtergronden van recruitment in relatie tot de inkoopstrategie
 • De gevolgen voor belangrijke stakeholders
 • Investeringen versus opbrengsten
 • Leren risico´s verminderen

Waarom een training Inkopen van recruitmentdiensten en -systemen?

Steeds vaker werken inkopers samen met HR voor het inkopen of aanbesteden van recruitmentdiensten en -systemen. De HR-waardeketen is voor elke organisatie complex en divers maar uiteindelijk past alles in elkaar. Maar hoe vertaal je werving & selectietrategieën naar werving- en selectiebureaus? Wat zijn de voor- en nadelen van uitbesteden werving en selectie via een RPO leverancier? Wat is eerlijke prijs? Waar moet een ATS-servicemodel aan voldoen? Voor een goed beeld moet je de totale HR-waardeketen kennen, begrijpen en de verbindingen zien.

Breed theoretisch en praktisch kader van HR voor elke inkoper

De training Inkopen van Recruitmentdiensten en -systemen is speciaal daarvoor ontwikkeld. Deze training geeft een breed theoretisch en praktisch kader van HR voor elke inkoper, organisatie, op basis waarvan je een eigen visie en inkoopstrategie op het gebied van inkopen van recruitmentdiensten en -systemen kunt ontwikkelen. Je leert je proactief opstellen met een duidelijk aanpak, gericht op je vele stakeholders, zowel intern als extern. Want bij veel organisaties zijn er kansen om de recruitmentketen te verbeteren waardoor de organisatie effectiever en efficiënter kan beschikken over kwalitatief personeel tegen een eerlijke prijs. 

Voor wie is de training Inkopen van recruitmentdiensten en -systemen geschikt?

Voor professionals die een visie en strategie op het gebied inkopen van recruitmentdiensten en -systemen willen ontwikkelen. Denk aan: HR manager, Recruitment Manager, category manager HR, HR professionals services, inkoopmanager HR services, HR contractmanager, Manager careercenter. 

Inkopen van recruitmentdiensten en -systemen

Na deze training:

 • Ken je de trends en ontwikkelingen in recruitment en talent acquisition
 • Heb je strategisch inzicht in verschillende vormen van inkopen van recruitmentdiensten en -systemen
 • Begrijp je hoe HRM en inkoopgerelateerde onderwerpen binnen je eigen organisatie zijn georganiseerd
 • Kun je daar een visie en strategie voor ontwikkelen en toepassen
 • Ontwikkel en implementeer je een gedragen sourcing strategie
 • Heb je vakcollega’s leren kennen die opereren in vergelijkbare omstandigheden binnen uiteenlopende organisaties

Programma

In de training inkopen van recruitmentdiensten en -systemen ga je met experts Corné van der Linde en Roeland van Laer aan de slag. 

 • Volwassenheidsmodel
 • Recruitmentmodellen
 • Werving & selectiebureaus
 • Recruitment technologie
 • Assessments
 • Online wervingskanalen, zoals LinkedIn en Indeed
 • Actuele wet- en regelgeving

Duur van de training

Dit is een tweedaagse training.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Inkopen van recruitmentdiensten en -systemen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren