Nevi
0
Trainingen

Inkopen van Broker en MSP diensten

Leer je proactief opstellen met een duidelijk Broker en/of Managed Service Provider tender- of aanbestedingstrategie en aanpak, gericht op je vele stakeholders. Verbeter de inhuurprocessen met behulp van Broker- en/of MSP-diensten, zodat je nog effectiever en efficiënter beschikt over kwalitatief (extern) personeel tegen een eerlijke prijs. Slim samenwerken met HR, Finance en Control, IT, bureaus, brokers, Managed Service Providers en de inhurende managers is cruciaal als je de inkoopmogelijkheden optimaal wilt benutten.

Waarom een training Inkopen van Brokerdiensten en Managed Service Provider diensten?

Het uitbesteden van een deel van de inhuurprocessen aan een commerciële dienstverlener is aantrekkelijk in verband met de complexiteit van contractmanagement. Denk bijvoorbeeld aan individuele overeenkomsten, leveranciersmanagement, dossiervorming, (deel)facturatie, en/of de werving van kandidaten. Het besluit deze processen uit te besteden vergt een zorgvuldige afweging. Voor een goed beeld moet je de totale inhuur waardeketen en de markt kennen, begrijpen en de verbindingen zien. De training Inkopen van Broker- en MSP-diensten is speciaal hiervoor samengesteld.

Deze training geeft jou een theoretisch en praktisch kader waardoor je een eigen visie en strategie kunt ontwikkelen. Naast inzicht krijg je ook antwoord op vragen zoals: Welke risico’s kun je tegenkomen? Welke dienstverlening kun je verwachten? En hoe organiseer je je eigen contractmanagement het slimst als je werkt met een Brokerdiensten of MSP-diensten?

Voor wie is de training Inkopen van Brokerdiensten en Managed Service Provider diensten?

Deze training is bedoeld voor professionals die gaan starten met Inkopen van Broker- en MSP-diensten. Denk aan functies als HR-manager, categorymanager HR, HR-professionals services, inkoopmanager HR-services, HR-contractmanager, manager careercenter, inkopers flexibele arbeid, categoriemanagers flexibele arbeid, contractmanagers, HR-flex werkzaam in de publieke en private sector.

Inkopen van Broker en MSP diensten

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De trainer Corné van der Linde behandelt verschillende soorten Broker- en MSP-diensten voor organisaties. Hoe kom je tot een keuze voor het best passende uitbestedingsmodel van je inhuurprocessen? Hoe ziet een inkooptraject er dan uit? Wat zijn de valkuilen bij het inkopen en implementeren? Wat is de waarde van contractmanagement? Dankzij deze training ga jij  je inkoopvisie- en strategie vormgeven.

Na deze training:

  • Ken je alle in- en outs van Broker- en MSP-diensten
  • Heb je strategisch inzicht in uitbesteden van inhuurprocessen
  • Begrijp je hoe de inhuurprocessen binnen je eigen organisatie zijn georganiseerd
  • Kun je daar een visie en strategie voor ontwikkelen en toepassen
  • Kun je een gedragen inkoopstrategie ontwikkelen en implementeren
  • Heb je vakcollega’s leren kennen die opereren in vergelijkbare omstandigheden binnen uiteenlopende organisaties

Duur van de training

Dit is een eendaagse training. Na afloop ontvang je een certificaat.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Inkopen van Broker en MSP diensten

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren