Nevi
0
Trainingen

IMVO en Inkoop

Dit is een interactieve training waarin plenaire uitleg en inspirerende presentaties veelvuldig worden afgewisseld met het uitvoeren van opdrachten in groepjes aan de hand van real life casussen. Je wordt uitgedaagd om meteen de gepresenteerde onderwerpen toe te passen en daarvan te leren, ervaringen met elkaar uit te wisselen en de dialoog aan te gaan. Na deze training heb je:
 • Kennis van Internationaal MVO en OESO richtlijnen;
 • Inzicht in de duurzaamheidsrisico’s in jouw ketens;
 • Het Nevi certificaat IMVO en Inkoop.
De IMVO-convenanten presenteren in samenwerking met de maatschappelijke programma’s van Nevi, hét kennisnetwerk voor inkoop- en supply management, een Nevi-training in IMVO en inkoop, geschikt voor alle sectoren.

Tijdens deze training leer jij hoe je Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO), gebaseerd op de OESO due diligence richtlijnen, kan implementeren en borgen in jouw inkoopstrategie en contracten. Na deze training heb je:
 • Kennis van Internationaal MVO en OESO richtlijnen;
 • Inzicht in de duurzaamheidsrisico’s in jouw ketens;
 • Ervaring opgedaan met het opstellen van verbeterplannen IMVO;
 • Het Nevi certificaat IMVO en Inkoop.

Je volgt deze training om: 

Ketens transparanter maken, risico’s identificeren, samenwerken om misstanden aan te pakken en positieve impact maken. Dat is waar we met elkaar in deze training mee aan de slag gaan en waardoor je niet alleen jezelf ontwikkelt als inkoopprofessional maar ook laat zien dat jouw organisatie een betrouwbare partner in de keten is

IMVO en Inkoop

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • IMVO en de inkoopstrategie
 • Risico analyses
 • Ketensamenwerking
 • Verbeterplannen
 • En natuurlijk veel praktijkvoorbeelden 


Werkvormen

Dit is een interactieve training waarin plenaire uitleg en inspirerende presentaties veelvuldig worden afgewisseld met het uitvoeren van opdrachten in groepjes aan de hand van real life casussen. Je wordt uitgedaagd om meteen de gepresenteerde onderwerpen toe te passen en daarvan te leren, ervaringen met elkaar uit te wisselen en de dialoog aan te gaan.

Praktische informatie

De training wordt gezien de maatschappelijke impact ontwikkeld en gegeven door Nevi tegen minimale kostprijs. Het minimaal aantal deelnemers voor deze training is 6 en de bijdrage is € 600,00 excl. BTW per persoon.

De training vindt fysiek in Zeist plaats op 16 juni van 09.00 – 17.00 uur. 

Wilt u op de hoogte blijven, uw interesse kenbaar maken of heeft u vragen? Neem contact op met Karin van IJsselmuide of Jacob van der Duijn Schouten.


De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren