0
Trainingen

Best Value Sales

In de training Best value sales leer je de inkoper beter begrijpen waardoor je je onderneming maximaal neerzet in je offerte. Na deze training heb je:
  • Geoefend met het doorgronden van projectdoelstellingen, het opstellen en beoordelen van een Best value dossier
  • Concrete en direct toepasbare tips en suggesties gekregen om Best value in de praktijk toe te passen
  • Het Best value B-certificaat

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarom een training Best value sales?

Als verkoper heb je te maken met inkoop. De Best Value-aanpak vergt een hele andere manier van inschrijven. Het is belangrijk dat je als verkoper begrijpt wat de inkoper precies terug wil zien in de offerte, zodat je jouw onderneming maximaal kunt neerzetten. Als je niet voldoet aan de inzichten van Best Value in een BVP traject kun je zelfs vroegtijdig in het offerte proces afvallen. De training Best Value Sales helpt je bij het onderscheidend aanbieden bij klanten en het vergroten van de kans om de opdracht te winnen en vervolgens succesvol uit te voeren. Je ontvangt het boek ´Best Value Stroomt´ van Jeroen van de Rijt, Sicco Santema en Wiebe Witteveen.

Voor wie is de training Best value sales geschikt?

De training is primair bedoeld voor professionals in een (strategische) verkoopfunctie.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Uiteenzetting Best value-aanpak
  • Efficiënter verkopen en projecten managen
  • Klantbehoefte doorgronden
  • Hoe leveranciers zich kunnen onderscheiden
  • Draagvlak verwerven voor Best value sales en de veranderingen die het brengt
  • Draagvlak borgen in de organisatie
  • Benodigde data om je toegevoegde waarde aan te tonen

NIMA: 12 PE punten

Volg je deze training als NIMA* Senior Marketing Professional dan ontvang je 12 PE punten.

* NIMA Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professionals worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Deze training van Nevi voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE accreditatie.

Trainingsduur

2 dagen, met op de eerste dag een aansluitend diner.

Werkvormen

Aan de hand van praktijkcases behandelen we de laatste inzichten van BVP.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Best Value Sales

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren