0
Trainingen

Best Value Preparation A course

Ben je BVP-B gecertificeerd en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning course helpt je daarbij.Na deze training heb je: 
  • Geleerd hoe je zelfstandig een BVP project begeleidt
  • Een goede voorbereiding voor je A-certificering presentatie, inclusief een generale van je presentatie
  • Je eigen BVP-project geprofessionaliseerd

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarom een training basisaspecten Best value preparation A course?

Je hebt een best value B-certificaat en wil de vervolgstap zetten naar het A-certificaat. Deze intensieve training helpt je daarbij. Stapsgewijs doorloop je de fasen van een BVP-traject en leer je BVP toe te passen in je eigen praktijk. Met applied learning word je klaargestoomd voor jouw presentatie voor een A-certificering. Een mooie toegevoegde waarde van deze training is dat je tegelijkertijd je eigen BVP-project professionaliseert. Je sluit de training af met een generale repetitie van je eindpresentatie. Daarna begeleidt een trainer je bij de voorbereidingen voor de presentatie aan de BVP certification board.

Voor wie is de training Best value preparation A course geschikt?

Deze training is door Nevi specifiek ontwikkeld voor BVP-B-gecertificeerden die de vervolgstap willen zetten.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Voorbereidingsfase
  • Beoordelen kwalitatieve documenten
  • Beoordelen interviews
  • Concretiseringsfase
  • Uitvoeringsfase
  • Generale repetitie presentatie A-certificering

Trainingsduur

Aftrap: een dagdeel. Vervolgens 5 dagen met tussenpozen die passen bij de fasen van een BVP-traject.

Werkvormen

Omdat je eigen BVP-traject onderdeel is van de training, heeft de training de doorlooptijd van een gemiddeld best value-traject. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Je wordt begeleid bij het schrijven van je verslag en bij de voorbereiding voor de uiteindelijke presentatie voor de BVP certification board.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Best Value Preparation A course

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren