Nevi
0
Trainingen

Best Value & het juridisch kader

In deze workshop leer je best value procurement (BVP) toepassen binnen het juridisch kader. Na deze training heb je:

  • Inzicht in hoe de interviews passen binnen het juridisch kader
  • De vaardigheden om met eisen en wensen om te gaan
  • Inzichtelijk hoe je kansendossier kunt gebruiken

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 495,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 395,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarom een training Basisaspecten best value & het juridisch kader?

De publieke sector maakt steeds meer gebruik van best value procurement (BVP). Uiteraard is het daarbij belangrijk dat je de basisprincipes van het aanbestedingsrecht in acht neemt. De afgelopen tijd hebben juristen de BVP-aanpak onder de loep genomen. Er zijn daarnaast rechtszaken geweest met consequenties voor de toepassing van deze inkoopmethodiek. De nieuwe Europese richtlijn geeft handvatten voor de implementatie van BVP. Met de korte praktische training Best Value & het Juridisch Kader verwerf je in slechts een dagdeel actuele kennis over alle juridische aspecten van BVP. NEVI ontwikkelde deze training samen met landsadvocaat Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

Voor wie is de training Best value & het juridisch kader geschikt?

Ben jij een inkoopprofessional in de publieke sector en werk je met BVP? Dan is deze training geschikt voor jou.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Hoe passen interviews binnen het juridisch kader?
  • Helderheid over de plek van de concretiseringsfase
  • Hoe en wanneer hanteer je de bezwaartermijnen?
  • Omgaan met eisen en wensen
  • Hoe kun je het kansendossier optimaal gebruiken?

Aan de hand van de jurisprudentie en de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen behandelen we de mogelijkheden en onmogelijkheden van BVP.

Trainingsduur

1 dagdeel.

Sprekers

  • Elisa Palm (advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn)
  • Jeroen van de Rijt (Best Value Group en co-auteur van het boek ‘Prestatieinkoop’, ‘Best Value werkt’en ‘Best Value stroomt’)

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Best Value & het juridisch kader

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren