Nevi
0
Trainingen

Applying Game Theory in Negotiations

Game Theory is het volgende niveau in inkoop en onderhandeling. Het is dus belangrijk om te weten hoe je Game Theory toepast in onderhandelingen. Tijdens deze training komt het volgende aan bod:
  • Waarom de toepassing van Game Theory tot veel betere onderhandelingsresultaten leidt vergeleken met traditionele onderhandelingen, op basis van Total Cost of Ownership (TCO)
  • Je verwerft inzicht in veilingmethodes en leert wanneer en hoe je ze het beste kunt gebruiken
  • Je leert hoe je een rule-based inkoopproces ontwerpt aan de hand van echte casestudy's

Over deze training

Aantal plekken
10
Prijs
€ 1.995,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.695,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Wat is de workshop Applying Game Theory in negotiations?

Game Theory toepassen in onderhandelingen is een intensieve 2-daagse workshop waarin je leert hoe rule-based onderhandelingen tot veel betere onderhandelingsresultaten kunnen leiden dan traditionele onderhandelingen.

Deze methode is al succesvol gebleken in verschillende belangrijke sectoren, zoals automotive, banken en telecom. Daar leidde Game Theory tot dubbelcijferige TCO-verbeteringen ten opzichte van traditionele onderhandelingen.

Aan de hand van onderhandelingsspellen en uitgebreide casestudy's leer je wat de belangrijkste factoren zijn die je onderhandelingspositie beïnvloeden en hoe je die in je voordeel kunt gebruiken. Je leert hoe je gestructureerde regels opstelt om ook in complexe onderhandelingssituaties effectief te onderhandelen.

Gebleken is dat inzicht in onderliggende theorieën, zoals de Bargaining Theory, Auction Theory en Mechanism Design – bekroond met verschillende Nobelprijzen – de basis voor succesvolle onderhandelingen vormt.

Voor wie is de workshop Applying Game Theory in negotiations?

Deze workshop is relevant voor zowel de publieke als de private inkoopsector. Op verzoek kan de workshop op maat worden aangepast voor een specifieke sector (bijv. openbare aanbestedingen of financiële diensten) door voorbeelden en casestudy's uit de betreffende sector te gebruiken. 

Doelgroep: midden- en hoger management van inkooporganisaties. Mensen betrokken bij strategische inkoop (bijv. inkoopmanagers, strategische inkopers, procurement managers, etc.).

Applying Game Theory in Negotiations

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je tijdens de workshop Applying Game Theory in negotiations?

De theorie en toepassing van Game Theory in onderhandelingen (waaronder Bargaining Theory, Auction Theory en Mechanism Design), optimale toekenning en onderhandelingsprocessen voor inkoopfunctie, sterke onderhandelingspositie in bilaterale en multilaterale onderhandelingen, voorbereiding en uitvoering van rule-based onderhandelingen, aan de hand van oefeningen en echte casestudy's.

Taal

Deze training wordt in het Engels gegeven.

TWS Partners

Voor deze workshop werkt Nevi samen met TWS Partners, marktleider op het gebied van Game Theory voor de inkoopsector. 

  • Erkend markt- en innovatieleider in toegepaste Game Theory en marktontwerp voor bedrijven
  • Opgericht in 2001 door Game Theory-specialisten en onderzoekers
  • Meer dan 70 consultants gespecialiseerd in Game Theory en Industriële Economie
  • Meer dan 2.200 succesvol uitgevoerde projecten, met een duurzame implementatie van de methode in de organisatie
  • Onderhandeld inkoopvolume van meer dan 250 miljard euro
  • Whitepaper Game Theory: in het Nederlands, in het Engels

Methode

De verschillende onderwerpen worden behandeld aan de hand van leerstof en diverse (onderhandelings)oefeningen en casestudy's. De in de workshop gebruikte casestudy's zijn gebaseerd op daadwerkelijke toepassingen van Game Theory. Deelnemers aan de workshop krijgen eerst de kans deze casestudy's zelf 'op te lossen' voordat we de casestudy's en de resultaten bespreken. 

Deelnemers hoeven geen voorbereidend werk te doen. 

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Applying Game Theory in Negotiations

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren