Nevi
0
Trainingen

Aan de slag met GSES ®

Alle mogelijkheden ontdekken en ervaren van het Platform GSES (Global Sustainable Enterprise System). Na deze training heb je:
  • Kennis van de laatste (internationale) ontwikkelingen met betrekking tot GSES®
  • Handvatten om GSES® slim toe te passen
  • Concrete tips en suggesties gekregen om optimale duurzame inkoopprocessen en –ketens te creëren

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 795,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 795,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Wat is GSES?

Het GSES®-systeem is hét internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem over duurzaamheid dat alle facetten van duurzaamheid omvat. GSES is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de best internationaal aanvaarde normen. Met deze online tool maak je duurzame ambities en mijlpalen zichtbaar en transparant.

Internationale standaarden en SDG

Het systeem maakt gebruik van 5 internationale standaarden op het gebied van Corporate Social Responsibility (ISO 26000), Sustainable Procurement (ISO 20400), CO2-reductie (ISO 14064), Circular Economy (BS 8001) en Health & Safety (ISO 45001) én kent een koppeling met de Sustainable Development Goals (SDG's van de Verenigde Naties).

Aan de slag met GSES ®

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Voor wie is de training Aan de slag met GSES®?

Je volgt deze training als:

  • je overweegt om het GSES systeem te implementeren en wilt kennismaken met de ins- en outs
  • jouw organisatie al met het systeem werkt, maar jij zelf nog onervaren bent.

Deze training is geschikt voor consultants, inkopers en CSR-managers van bedrijven en overheden.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

De training Aan de slag met GSES behandelt de volgende onderwerpen:

  • Verkennen van de GSES-omgeving
  • GSES methodiek Organisatie en methodiek Footprints
  • Inleiding op de 5 standaarden: CSR/ MVO, MVI, CO2, Circulariteit en Health & Safety 
  • Invoeren van certificaten en/of documentatie; bewijslast en puntentoekenning
  • Overzicht duurzaamheidtools

Werkvormen

Interactieve sessie waarbij veelvuldig gebruik gemaakt wordt van diverse werkvormen, individueel, in duo’s of in groepjes om zodoende het leereffect direct te kunnen toepassen in een digitale leeromgeving. Zelf aan de slag dus, achter de laptop: learning by doing!

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Aan de slag met GSES ®

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren