Verandermanagement voor Inkopers

Ben jij als inkoper betrokken bij verandering? In de 2-daagse training Verandermanagement voor inkopers leer je hoe je wèl het verschil maakt.


Op dit moment is het niet mogelijk om dit product via de website te bestellen. Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met NEVI via 088 - 33 00 700 of info@nevi.nl.

Na deze training heb je

Inzicht in de essentie van veranderen: wat is het wel en wat is het niet?
Vaardigheden om veranderkrachten in te schatten door een krachtenveldanalyse en veranderkundige procesanalyse uit te voeren
Handvatten die je kunt gebruiken om weerstand bij individuen te onderkennen en overkomen
Een set van werkende methodes en technieken voor het activeren van verandering

Waarom een training Verandermanagement voor inkopers?

Ben jij als inkoper betrokken bij een veranderingstraject? Veranderen gaat niet vanzelf. Het is een samenspel van mensen, inzichten en instrumenten. Heb jij de ambitie de kunst van het veranderen in jouw praktijk te verbeteren? Dan is de training verandermanagement voor inkopers perfect voor jou. Aan de hand van 12 topics leer je hoe je veranderingen in jouw omgeving effectief kunt vormgeven.

Voor wie is de training Verandermanagement voor inkopers geschikt?

De training is geschikt voor iedere inkoopprofessional die:

  • Betrokken is bij een organisatorische verandering of daar bij betrokken gaat worden
  • Individuele verandering wil activeren en daarvoor toegerust wil zijn met vaardigheden en een set aan instrumenten
  • De ambitie heeft deze kunst van het activeren van verandering in de praktijk te verbeteren met een selectie van de topics en de daarbij behorende instrumenten
  • Beschikt over hbo werk- en denkniveau

Deze onderwerpen komen aan bod:

Aan de hand van 12 topics leer je hoe je veranderingen in jouw omgeving effectief kunt vormgeven. De topics sluiten aan bij vele veranderaanpakken en -modellen waaronder Kotter, Agile, Bridges en ADKAR.

Praktische informatie

Prijsoverzicht

Download het prijsoverzicht van alle NEVI trainingen.

Trainingsduur

2 dagen met een tussenpoze van 2 weken. 

Na aanmelding neemt de trainer contact met je op om je leerdoelen te bespreken, zodat je optimaal voorbereid aan de training begint. 

Werkvormen

Tijdens 2 intensieve dagen werken we met de 12 topics. We volgen een action based learning-aanpak met onder meer cases en oefeningen gericht op inkopers. Je maakt kennis met een uitgebreide set aan instrumenten (methodes en technieken), waarna je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen.

De training wordt ondersteund door een online leeromgeving met veranderinstrumenten en webinars. Tot 24 maanden na je training heb je toegang tot webinars over verandermanagement, waarin het geleerde uitgediept en herhaald kan worden. Je volgt het webinar en kunt chatten met andere deelnemers. De webinars duren maximaal 60 minuten.

NEVI basic

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 0,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €250,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)