Sturen op contractprestatie

Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. Maar hoe doe je dat?

Na deze training heb je

Geleerd om effectief contract- en prestatiemanagement voor jouw eigen contracten op te zetten.
Tips, advies en concrete handvatten om effectief contract- en prestatiemanagement voor jouw eigen contracten op te zetten
Inzicht in welke prestatieafspraken op jouw contracten aansluiten, waardoor je efficiënt grip krijgt op de grootste risico’s en kansen.
Kennis van de verschillende onderhandelingstechnieken en hoe je fact-based kennis tijdens de onderhandeling kunt inzetten.

Met deze training leer je welke stappen nodig zijn om deze vertaalslag te maken. Hierbij zal value for money c.q. effectieve contract- en relatiebesturing tijdens de uitvoering van de opdracht ook aan bod komen. Verder krijg je tips, advies en concrete handvatten voor jouw dagelijkse praktijk. Zo heb je voortaan efficiënt grip op de grootste risico’s en kansen. 

Daarnaast leer je verschillende onderhandelingstechnieken en hoe je fact-based kennis tijdens de onderhandeling kunt inzetten. Na deze training beschik je over een persoonlijk actieplan, zodat je de kennis & vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens deze training direct kunt toepassen binnen jouw eigen corporatie.

Dit komt tijdens de training aan bod:

  • keuze van samenwerkingsvorm en prestatiesturing
  • typen contracten en –afspraken; van inspanning naar regievoering; wat is daar voor nodig (in-/extern)
  • sturen van de prestatie en relatie met de markt
  • succesfactoren in prestatiemanagement
  • niveaus van prestatie sturing
  • issue management

Praktische informatie

Tijdsduur

1-daagse training van 09.00 – 17.00 uur.

Voor wie is de training geschikt?

Ben je (aankomend) inkoper, projectleider of technisch beheerder, en heb je kennis van en ervaring met de uitvoering van professioneel opdrachtgeverschap? Dan is deze training voor jou bedoeld. 

LET OP: inschrijven is alleen mogelijk voor medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van AEDES!

Andere personen binnen het publieke domein belast met opdrachtgeverschap verwijzen we graag naar de training Contractmanagement in 1 dag waarin sturen op contractprestatie ook uitgebreid behandeld wordt.

Meer informatie en andere trainingen kijk op www.nevi.nl/woningcorporaties

NEVI basic

€ 795,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 655,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)