Regisserend opdrachtgeverschap

Hoe kun je als ketenregisseur aansturen op maximale waarde creatie voor jouw doelgroepen? Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. 

Na deze training heb je

Kennis van de transitie en groeifasen naar regisserend opdrachtgeverschap.
Inzicht in de maturiteitsontwikkeling naar regisserend opdrachtgeverschap.
Marktwerking of samenwerking; wat levert het op?
Kennis van vormen van marktbenadering
Een plan van aanpak voor jouw doorontwikkeling naar regisserend opdrachtgeverschap.

Woningcorporaties hebben één keten, waarin gemeenschappelijke kerndoelen worden nagestreefd. Iedereen werkt effectief en geeft direct of indirect een maximale bijdrage aan het huisvesten van kwetsbare doelgroepen, het verbeteren van de woonkwaliteit en de leefomgeving, en het verhogen van duurzaamheid. Deze training reikt je de basiskennis aan om prestatiegericht in te kopen. Je leert hoe je als ketenregisseur kunt aansturen op maximale waarde creatie voor jouw doelgroepen.

Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. Tijdens deze 2-daagse training nemen wij je mee in die transitie. Vanuit een breed strategisch perspectief krijg je inzicht in de mogelijkheden van jouw eigen inkooporganisatie. Vanzelfsprekend leggen we daarbij de link naar jouw eindklanten, de huurders. Je zult ontdekken dat iedere woningcorporatie zijn eigen aandachtsgebieden heeft, maar dat de problematiek op hoofdlijnen gelijk is. Daarom behandelen we kritische succesfactoren als marktbenadering en samenwerking. Verder nemen we onderwerpen als personeel en interne klantrelaties onder de loep. Na het volgen van de training ben je in staat een plan te maken voor de verdere ontwikkeling van jouw inkooporganisatie.

 
Voor meer informatie en andere trainingen kijk op www.nevi.nl/woningcorporaties.

Praktische informatie

Werkvormen

Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Tijdsduur

2-daagse training van 09.00 – 17.00 uur.
De trainingsdagen vinden plaats met een tussenpoos van 1 week.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is toegespitst op professionals in bedrijfsvoering, zoals directeuren en inkoopmanagers die opereren op strategische niveau, sterk betrokken zijn bij opdrachtgeverschap en beschikken over uitgebreide kennis van en ervaring met (minimaal 5 jaar) professioneel inkopen/opdrachtgeverschap. 

LET OP: inschrijven is alleen mogelijk voor medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van AEDES!

NEVI basic

€ 1.395,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 1.165,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)