Prof. inhuren van Flexibele Arbeid - professional

Het inhuren van medewerkers is belangrijk werk dat vaardigheid vraagt, zeker als het gaat om flexibele arbeid. 

Na deze training heb je

Inzicht in uw rol en positie bij het inhuren van flexibele arbeid
Actuele kennis van de wet DBA
Een certificaat waarmee u aantoont over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken

Het inhuren van medewerkers is belangrijk werk dat vaardigheid vraagt, zeker als het gaat om flexibele arbeid. Heeft u er op uitvoerend niveau mee te maken? Dan leert u tijdens deze interactieve praktijktraining uw rol en positie in het inhuurproces te bepalen en te doorgronden. Als basis wordt de theorie uit het succesvolle boek ‘Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid: mensen, markt en mechanismen’ gebruikt. Eén van de auteurs van dit boek leert u hoe u deze theorie op een praktijkgerichte manier gebruikt en toepast. Uiteraard wordt ook ingegaan op de wet DBA en de wijziging van de Aanbestedingswet waarbij de inhuur van personeel sinds juli 2016 moet voldoen aan Europese regelgeving. Dit laatste is met name relevant voor aanbestedingsplichtige organisaties.

 

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die op uitvoerend niveau met het inhuren van flexibele arbeid te maken heeft - van junior inkopers tot HR-, recruitment en flexpool medewerkers. Belangrijk is dat u een MBO werk- en denkniveau heeft en kennis en ervaring met het begrip flexibele arbeid.

Praktische informatie

  • Tijdsduur: 1 dag (2 aaneensluitende dagdelen)
  • Trainer: Paul Oldenburg, medeauteur van het boek ‘Professioneel Inhuren van Flexibele Arbeid: mensen, markt en mechanismen’
  • Praktische managementvariant: als u in het inhuurproces een senior of managementrol speelt, kunt u deelnemen aan de ‘management’ variant van deze training.

NEVI basic

€ 795,00
vanafprijs - excl. btw
(Niet ledenprijs) - NEVI BASIC is gratis en geeft toegang
 tot ons netwerk

NEVI pro

€ 655,00
vanafprijs - excl. btw
(Ledenprijs) - NEVI PRO kost €235,00 p/j (incl. Vakblad DEAL!) en geeft toegang tot ons netwerk en kortingen op onze producten.

NEVI incompany

Op aanvraag
Dit product bieden wij ook InCompany aan, voor uw organisatie. Bel: 088 - 33 00 700

De praktijkexpert(s)