Nevi
0
Tools

Zakboek Aanbestedingswet

De structuur van deze tool zorgt ervoor dat je razendsnel je weg vindt door alle relevante wetten en richtlijnen. Wat voor jouw situatie niet van belang is, wordt automatisch overgeslagen. Met deze tool ontvang je:
  • De Aanbestedingswet en de gerelateerde en relevante wet- en regelgeving, actueel en accuraat
  • Praktische interpretatie van wet- en regelgeving
  • Inzicht in jurisprudentie

Inzicht in jurisprudentie

Het Zakboek Aanbestedingswet geeft je toegang tot de Aanbestedingswet en alle aanpalende wet- en regelgeving. De regels zijn vertaald in praktische instructies die direct toegepast kunnen worden. Het Zakboek Aanbestedingswet bevat nog veel meer essentiële informatie zoals de meest gebruikte arresten binnen de inkooppraktijk. Zo krijg je – in begrijpelijke taal - een kristalheldere kijk op de complexe juridische materie. 

Demo filmpje Zakboek Aanbestedingswet

In dit 3 minuten filmpje doorloop je het Zakboek Aanbestedingswet. Op basis van het inkoop- en aanbestedingsproces verschijnt de benodigde wet- en regelgeving en jurisprudentie. Definities worden eenvoudig en in stappen beschreven en waar mogelijk visueel gemaakt. Praktische informatie


Klik op 'Abonnement afsluiten' om het Zakboek Aanbestedingswet te bestellen. Hiervan krijg je een bevestiging. Binnen 5 werkdagen ontvang je de informatie om in te loggen in het Zakboek Aanbestedingswet.

Maatwerk kennisbank voor jouw organisatie

In samenwerking met Visuall-Juris is er ook een upgrade mogelijk naar een versie waarin je stap voor stap relaties kan leggen tussen wet- en regelgeving naar jouw eigen processtappen, beleidsregels, handleidingen en alle andere informatie die van belang is. Hiermee ondersteun je niet alleen jouw inkoopprofessionals, maar kan het model ook gebruikt worden als grondslag voor het inrichten of toetsen van een proces of het ontwerp van een e-procurementsysteem. Meer weten? Stuur dan Maurice van Helden een mailtje, m.vanhelden@nevi.nl.

Zakboek Aanbestedingswet

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren