Nevi
0
Tools

Zakboek Aanbestedingswet

Krijg met het Zakboek Aanbestedingswet toegang tot de Aanbestedingswet en vindt razendsnel je weg door alle relevante wetten en richtlijnen en de impact op jouw werk. Je ontvangt:
  • De Aanbestedingswet en de gerelateerde en relevante wet- en regelgeving, actueel en accuraat
  • Praktische interpretatie van wet- en regelgeving
  • Inzicht in jurisprudentie

Inzicht in jurisprudentie

Het is onze overtuiging dat elke inkoopprofessional de Aanbestedingswet (Aw) kan toepassen. Met het zakboek heb je inzicht in wat je moet en waar de ruimte zit. Je hebt altijd en overal binnen handbereik de uitleg en duiding van de Aanbestedingswet beschikbaar.

In samenwerking met Visuall-Juris is er ook een upgrade mogelijk naar een versie waarin je stap voor stap relaties kan leggen tussen wet- en regelgeving naar jouw eigen processtappen, beleidsregels, handleidingen en alle andere informatie die van belang is. Hiermee ondersteun je niet alleen jouw inkoopprofessionals, maar kan het model ook gebruikt worden als grondslag voor het inrichten of toetsen van een proces of het ontwerp van een e-procurementsysteem. Met deze versie krijg je met een vliegende start toegang tot kennis over de Aanbestedingswet.

 

Zakboek Aanbestedingswet in beeld


Zoek je meer informatie?

Je kunt ook direct je vraag aan ons kwijt. Laat hier weten wie je bent en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Met het zakboek Aanbestedingswet beschik je over een laagdrempelige tool waarin de Aw en de belangrijkste aanpalende wetten en jurisprudentie in begrijpelijke taal zijn opgenomen en worden geduid. Bovendien is het binnen handbereik. Overal. Door het benutten van deze gebruiksvriendelijke online tooling en met een vernieuwende aanpak is de Aw makkelijk doorzoekbaar en daarmee ook beter toepasbaar.

Het zakboek is een tool waardoor je overzicht en inzicht krijgt in de Aanbestedingswet zodat iedere professional in ons vakgebied geholpen wordt om snel én eenvoudig de Aw toe te passen. Het zakboek is opgebouwd uit 3 onderdelen: 

  • een juridische analyse (Jurisdictionary en Jureka!)
  • referenties (Context van aanbesteden)
  • bronnen (wet- en regelgeving, overige bronnen en jurisprudentie)
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren