0
Tools

Zakboek Aanbestedingswet

De structuur van deze tool zorgt ervoor dat je razendsnel je weg vindt door alle relevante wetten en richtlijnen. Wat voor jouw situatie niet van belang is, wordt automatisch overgeslagen. Met deze Tool ontvang je:
  • De aanbestedingswet en de gerelateerde en relevante wet- en regelgeving, actueel en accuraat
  • Praktische interpretatie van wet- en regelgeving
  • Inzicht in jurisprudentie (op termijn beschikbaar)

Praktische informatie

Het Zakboek Aanbestedingswet geeft je toegang tot de Aanbestedingswet en alle aanpalende wet- en regelgeving. De regels zijn vertaald in praktische instructies die direct toegepast kunnen worden. Het Zakboek Aanbestedingswet bevat nog veel meer essentiële informatie zoals de belangrijkste jurisprudentie (nog in ontwikkeling) voor inkoopprofessionals. Zo krijg je – in begrijpelijke taal - een kristalheldere kijk op de complexe juridische materie. Bekijk een beknopte impressie van de tool hieronder:


Een online jaarabonnement op deze tool is snel terugverdiend: 125 euro (NEVI-leden, één gebruiker), 175 euro (Niet-leden, één gebruiker).

Klik op 'Abonnement afsluiten' om het Zakboek Aanbestedingswet te bestellen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en binnen 5 werkdagen de informatie om in te loggen in het Zakboek Aanbestedingswet.

Maatwerk kennisbank voor jouw organisatie

In samenwerking met Visuall-Juris is er ook een upgrade mogelijk naar een versie waarin je stap voor stap relaties kan leggen tussen wet- en regelgeving naar jouw eigen processtappen, beleidsregels, handleidingen en alle andere informatie die van belang is. Hiermee ondersteun je niet alleen uw inkoopprofessionals, maar kan het model ook gebruikt worden als grondslag voor het inrichten of toetsen van een proces of het ontwerp van een e-procurementsysteem. Wil je meer weten? Stuur dan Erik van Assen een mailtje, e.vanassen@nevi.nl

Zakboek Aanbestedingswet