Nevi
0
Tools

Weagree

Een goed contract opstellen? Zo doe je dat! Nevi’s Weagree tool is speciaal ontwikkeld voor professionals die bij het sluiten van een overeenkomst de touwtjes zelf in handen willen houden. Met deze tool ontvang je:

  • Een virtuele juridische assistent die vragen stelt en op basis van jouw antwoorden de relevante artikelen toevoegt aan jouw overeenkomst
  • Alle benodigde juridische kennis, ook Engelstalige contracten
  • Een tool die integreerbaaris in eigen systeem

Eenvoudig en veelzijdig

De tool bevat hoogwaardige modelovereenkomsten die zorgvuldig zijn toegesneden op inkoop en supply chain management. Ze zijn juridisch up-to-date doordat ze jaarlijks door gespecialiseerde advocaten worden geverifieerd en getoetst op correctheid.

Demo filmpje Weagree Tool

In dit 4 minuten durende filmpje een overzicht van alle beschikbare contracten: van geheimhoudingsovereenkomst tot longterm strategic purchasing contracts, zowel in het Nederlands als Engels. Je doorloopt de wizard en ervaart zo hoe uitgebreid deze tool is en hoe eenvoudig en snel je een contract kunt opstellen.Praktische informatie

Een online jaarabonnement op Nevi's Weagree Tool is snel terugverdiend: 

€ 1.350,- (voor leden).

Klik bovenaan op 'Bestellen' om de Nevi Weagree Tool te bestellen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en binnen 5 werkdagen de informatie om in te loggen in de Nevi Weagree Tool.

In samenwerking met Weagree is er ook een upgrade mogelijk naar een eigen maatwerk omgeving. Wil je meer weten? Mail dan naar info@nevi.nl.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren