0
Tools

Inkoopjurisprudent (8 of meer named users)

Juridische uitspraken toepassen in jouw inkooppraktijk? Deze praktische tool wijst de weg door de jurisprudentie op het gebied van het aanbestedingsrecht. Met deze tool ontvang je:

  • toegang tot online kennisdatabank en praktische leerpunten
  • actuele informatie waarvoor geen juridische kennis nodig is
  • een tool die integreerbaar is in eigen systeem

Praktische informatie

Bij aanbestedingen kan veel misgaan. De wet- en regelgeving is complex, terwijl betrokkenen meestal geen jurist zijn. Daardoor eindigen partijen vaker dan nodig is in de rechtzaal. De Inkoopjurisprudent Tool helpt dit te voorkomen. Deze praktische tool wijst de weg door de jurisprudentie op het gebied van het aanbestedingsrecht.

De kennisdatabank bevat alle relevante rechterlijke uitspraken, compleet met praktische leerpunten. De informatie wordt maandelijk aangevuld met nieuwe jurisprudentie en daaruit volgende 'lessons learned'.  

Een online jaarabonnement op Nevi's InkoopJurisprudent is snel terugverdiend:


**INTRODUCTIE AANBOD**
Eerste 2 maanden gratis

Klik op 'Abonnement afsluiten' om de Nevi Inkoopjurisprudent Tool te bestellen. Hiervan krijg je een bevestiging. Binnen 5 werkdagen ontvang je de informatie om in te loggen in de Nevi Tool.

Deze tool wordt in samenwerking met Corvers Procurement Services aangeboden. Door het afsluiten van dit abonnement ontstaat er een rechtstreekse relatie tussen jou en Corvers wat betreft de gebruiksrechten. Bekijk de Corvers-licentievoorwaarden

Wil je meer weten? Stuur dan Maurice van Helden een mailtje, m.vanhelden@nevi.nl..

Inkoopjurisprudent (8 of meer named users)