Nevi
0
Tools

Inkoopjurisprudent

InkoopJurisprudent

InkoopJurisprudent helpt zowel inkopers als juristen van aanbestedende diensten op praktische wijze bij aanbestedingtrajecten. Wat biedt Inkoopjurisprudent?

  • Practicals: alle ‘lessons leanrned’ uit de aanbestedingsjurisprudentie voor je inkooppraktijk
  • Webinars: gratis deelname aan minimaal twee webinars per jaar waarin een selectie van leerpunten uit de jurisprudentie verder wordt uitgediept en je concrete vragen kunt stellen
  • Graphics: aanbestedingsrechtszaken overzichtelijk weergegeven in cijfers en grafieken

Met een licentie op de tool InkoopJurisprudent beschik je over diverse voordelen binnen je organisatie.

Bespaar tijd

De Practicals zijn altijd kort en bondig. We brengen de vaak tientallen pagina’s van de uitspraak terug tot de kern voor de inkooppraktijk, helder en praktisch weergegeven in slechts 1 tot 2 A4-jes. Zo ben je in hooguit 10 minuten per maand helemaal bij met alle jurisprudentie op het begied van inkoop en aanbesteden.

Laagdrempelig professionaliseren 

Via de Practicals en de webinars kunnen inkopers en juristen eenvoudig, laagdrempelig en op structurele basis hun kennis vergroten rondom aanbesteden.

Minder risico op fouten en claims

Door het inzicht dat InkoopJurisprudent geeft in de probleemgebieden bij aanbestedingen en de redenen voor inschrijvende partijen om een rechtszaak te starten, kun je mogelijke problemen bij de eigen aanbestedingen voorkomen. De portal fungeert voor onze licentiehouders als continue vraagbaak bij problemen en vragen. 


Informatie aanvragen over Inkoopjurisprudent

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren