Nevi
0
Tools

Global Sustainable Enterprise System

Gses Tool

Global Sustainable Enterprise System

Maak duurzame ambities en mijlpalen zichtbaar en transparant! En krijg zo de aandacht - en het vertrouwen - van (interne) stakeholders. Met deze tool ontvang je:

  • Toegang tot een internationaal online meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat
  • Een tool die is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden
  • Gedetailleerde inzichten in leveranciers over prestaties op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en veiligheid

Zeker weten dat je duurzaam inkoopt

Duurzaam zijn, dat willen we allemaal. Maar hoe vind je je weg door de talloze certificeringen en keurmerken? Wat zijn die keurmerken eigenlijk waard? Hoe weet je of een handelspartner echt verantwoord bezig is? En… hoe duurzaam is je eigen organisatie eigenlijk?

Op maat voor bedrijven en overheden

Het GSES®-systeem is het internationale online meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat, is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden. 

De tool omvat diverse functies zoals: duurzaam inkopen en leveranciers ranken op duurzame  KPI's, inzichtelijk maken van eigen duurzaamheidsprestaties door middel van assessments, producten/projecten meten op circulariteit, gezondheid en milieu effecten zodat duurzaam inkopen meetbaar wordt. Bekijk een voorbeeld van het dashboard. Of vraag een demo aan bij GSES (vergeet dan niet te vermelden dat je via Nevi komt).

Neem een abonnement

De prijs voor het gebruik van het GSES®-systeem start bij 490 euro per jaar en is afhankelijk van de omzet van jouw organisatie en het type bedrijf. Vul hieronder het formulier in en ontvang vanuit Nevi de url om je definitief aan te melden bij GSES® van het Nationaal Duurzaamheid Instituut. Dan zie je ook wat het jaartarief voor jouw organisatie is. Via deze weg ontvang je dan 5% korting in het eerste jaar van deelname. Facturatie verloopt via GSES Management BV. 

Informatie aanvragen Global Sustainable Enterprise System

Global Sustainable Enterprise System

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren