Basis

Ben je een startende inkoper of heb je nog geen inkoopopleiding? Bekijk hier ons aanbod voor operationeel / tactische inkopers!

Trainingen

Basisaspecten van inkoop

Wil je beschikken over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een inkoopproces zelfstandig en professioneel te verzorgen? Dan is dít de training voor jou!

Basisaspecten van onderhandelen

Onderhandelen is een vaardigheid waarover alle goede inkopers zouden moeten beschikken. Wil je ook beter worden in onderhandelen? Dan is dit de

NIEUW

Best Value & het juridisch kader

Het toepassen van BVP en daarbij de principes van het aanbestedingsrecht intact houden.

Best Value Preparation A course

Heb je een Best Value B-certificaat en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning training helpt je daarbij. 

Best Value Procurement - B certificering (privaat)

Dé inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan jouw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. 

Best Value Procurement - B certificering (publiek)

De filosofie en methodiek van Best Value staan centraal in deze training, met speciale aandacht voor de wijze waarop de Best Value aanpak past binnen het (Europees) aanbestedingsrecht.

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Refresh je kennis en daarmee je B-certificaat en blijf opgenomen in het online register van Best Value Certificaathouders. 

Contractmanagement in 1 dag

Ga je de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je in korte tijd alle ins en outs leren kennen? Dan biedt deze 1-daagse training uitkomst.

NIEUW

Inkoop voor niet-inkopers - Publiek

In 1 dag maak je kennis met inkoop in de publieke sector en word je op de hoogte gebracht van alle wet- en regelgeving die voor jou van belang is.

Inkooprisicomanagement

Risicomanagement is cruciaal voor een professioneel en gestructureerd inkoopmanagement. Het identificeren, analyseren en beheersen van inkooprisico’s is van essentieel belang! 

MVI - publieke sector

Bewust en gericht maatschappelijk verantwoord (oftewel duurzaam) inkopen in de publieke sector.

VERNIEUWD

Opstellen van Koopcontracten

Wat is het doel van de overeenkomst, welke prestaties moet iedere partij leveren, hoe zit het met betalingstermijnen? In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct contract

Certificaat

Sturen op contractprestatie

Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. Maar hoe doe je dat?

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.