Nevi
0

Boost je carrière met STAP

Houd je kennis en vaardigheden op niveau, en zet je STAP-budget in bij Nevi. Maak een keuze uit onze mogelijkheden.

Naar ons aanbod

Ben jij al werkzaam in het inkoopvak? Of overweeg je om de stap te zetten naar een carrière als inkoopprofessional? Bij Nevi vind je trainingen voor elk moment in je loopbaan. Goed nieuws dus dat je vanaf september € 1.000,- STAP-budget kunt inzetten om kosteloos een training te volgen. 

Het STAP-budget is een initiatief vanuit de Rijksoverheid om mensen te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. Je mag één keer per jaar maximaal € 1.000,- aanvragen voor een training, cursus of opleiding. De overheid betaalt dit bedrag rechtstreeks aan de opleider. De eerstvolgende aanvraagperiode start 28 februari om 10.00 uur.

Om de slagingskans van een toegekend budget zo groot mogelijk te maken, dien je jezelf uiterlijk de voorgaande werkdag aan te melden bij Nevi voor een STAP-aanmeldbewijs. Ga vervolgens op dinsdag 28 februari 2023 met je STAP-aanmeldbewijs om 09:50 uur de wachtrij in bij het UWV. Dit is geen garantie, maar biedt wel een zo groot mogelijke kans om het STAP-budget toegekend te krijgen.

Heb je vragen over het inzetten van je STAP-budget bij Nevi?

 

Hoe vraag je een STAP-budget aan?

  1. Selecteer een training uit ons STAP-aanbod.
  2. Meld je aan en ontvang een STAP-aanmeldingsbewijs.
  3. Bezoek dinsdag 28 februari om iets voor 10.00 uur www.stapuwv.nl. Zorg dat je het aanmeldingsbewijs bij de hand hebt en kunt inloggen met DigiD.
    Vorige keren was het totale budget binnen enkele uren op. Vergroot je kans, en zorg dat je ruim op tijd klaar zit. Op 1 juli bleek namelijk: hoe vroeger je op de pagina bent, hoe hoger je plaats in de wachtrij.
  4. Vraag het STAP-budget aan en ontvang binnen vier weken bericht.

Bekijk ons volledige STAP-aanbod

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren