Nevi
0
Praktische informatie

Onderwijsvorm, studiemateriaal, studiebelasting

Naast je drukke baan doorleren vereist kostbare vrije tijd. Daarom vertellen we je hier meer over onze onderwijsvorm, het studiemateriaal en de studiebelasting. 

Studiebelasting

Leergangen en masterclasses 

Wil je je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor een leergang of masterclass. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod. In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal.   

Trainingen 

We bieden ook trainingen aan die jou in een of enkele dagen bijspijkeren op specifieke thema’s. Zo kom je snel op de hoogte van actuele trends. Wil je in een of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze. 

Dag- en avondopleidingen 

Veel van onze opleidingen bieden we zowel overdag als ‘s avonds aan, waardoor je beter in staat bent om je studie te combineren met je baan en privé-situatie.  

Onderwijsvorm 

Kleine studiegroepen 

We houden de groepen klein (maximaal 16 deelnemers). Zo zorgen we voor een goed didactisch klimaat. 

Studiemateriaal

Online leeromgeving 

Bij veel opleidingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hierdoor kun je je studiemateriaal altijd en overal online raadplegen. 

Service en contact

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren