0
Werken bij Nevi

Vacature stagiair (m/v) Marketing & communicatie

Als stagiair ga je aan de slag met social media, content marketing en online marketing. Je maakt deel uit van een team van 4 collega’s dat verantwoordelijk is voor de gehele marketing- en communicatiestrategie van Nevi. 

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische werkomgeving bij een heel leuk en informeel bedrijf (58 medewerkers) en een stageplek waar je een hoop kunt leren. Je krijgt veel zelfstandigheid en de mogelijkheid om eigen projecten op te pakken. Neem alvast een kijkje wie jouw toekomstige collega's worden!

Wat ga je doen als stagiair(e) HR?

  • Maken van webpagina’s en social posts.
  • Verbeteren van de content op de webpagina’s.
  • Ondersteunen van de afdeling Marketing & Communicatie, je draait mee in het team en krijgt zo een kijkje in de keuken van alles wat er speelt op M&C gebied.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Jij bent eager om te leren en niet bang om een klus te klaren.
  • Je hebt affiniteit met content creatie en online marketing.
  • Jij hebt gewoon zin in een leuke stage op een gave werkplek in de bossen van Zeist!

Reageren?

Herken jij je in deze omschrijving, stuur dan je cv met motivatie naar Yvonne Buitenhuis via y.buitenhuis@nevi.nl, onder vermelding van je naam en 'stage M&C'. Laat ons ook weten voor hoeveel uur per week je een stage zoekt en in welke periode. 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen via 088-330 07 00.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Nevi

Nevi wil inkoop in Nederland op een hoger niveau brengen en richt zich daarbij zowel op Procurement professionals als op organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, waarbij wij onder meer trainingen en opleidingen (met diploma) aanbieden om dat te realiseren. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen.

Nevi is gevestigd in Zeist. In deze bosrijke omgeving verzorgen wij klassikale trainingen en opleidingen. Daarnaast bieden wij in toenemende mate online trainingen en opleidingen aan. Wil jij hier ook aan bijdragen? Wij komen graag met je in contact!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren