Nevi
0
Werken bij Nevi

Vacature Medewerker Klant Contact Center

Ben jij graag veel in contact met klanten, leveranciers en collega’s? Lever je graag je bijdrage aan de klantgerichtheid van Nevi?  Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Je bent samen met het team het eerstelijns visitekaartje van Nevi. Alle telefoontjes en e-mails met eerstelijns vragen over de producten en diensten van Nevi komen bij jullie binnen. Voor klanten en collega’s ben je dan ook een echte allround vraagbaak.

Interesse gewekt? We zien je reactie graag tegemoet!

 

 

Waar ga je mee aan de slag als Medewerker Klant Contact Centrum bij Nevi:

 • Je bent de eerstelijns klantsupport over het gehele aanbod van Nevi. Zo beantwoord je vragen per telefoon/mail/chat. Ook denk je proactief mee over het aanbod van Nevi; 
 • Je verwerkt administratieve taken in systemen. Zo ben je bijvoorbeeld bezig met aanmeldingen voor Nevi diensten. Deze diensten plan je in en verplaats je waar nodig;
 • Je ondersteunt activiteiten ten behoeve van de gehele organisatie. Zo zorg je voor een optimale telefonische beschikbaarheid en je communiceert tijding over verbeteringen, terugkerende klachtsignalen en marktkansen voor Nevi. 

Wie zoeken wij als Medewerker Klant Contact Centrum bij Nevi:

Voor deze functie is een MBO+ werk- en denkniveau wenselijk, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring in een servicegerichte functie met B2C klantcontact. 

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten/eigenschappen:

 • Klantgerichtheid en servicegerichtheid is een must;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goed kunnen luisteren naar de klant;
 • Proactieve werkhouding;
 • Omgaan met grote dynamiek, afwisseling en piekdrukte in (ad-hoc) werkzaamheden;
 • Overzicht kunnen bewaken en prioriteiten kunnen stellen;
 • Zelfstandig kunnen werken en in teamverband de afstemming zoeken met collega’s;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel – je bent het eerste aanspreekpunt voor alles van Nevi;
 • Snelheid en accuratesse zijn belangrijk in deze functie; 
 • Bereid om in wisselende roosters te werken voor de eerstelijns bereikbaarheid van de organisatie (08:00 – 17:30 uur);
 • IT-systemen snel eigen kunnen maken.

Wat kunnen wij bieden aan onze nieuwe collega:

Naast een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden en een jaarcontract (met uitzicht op vast dienstverband) bieden wij een uitdagende functie in een dynamische organisatie en een ambitieuze, pragmatische werkomgeving met goede faciliteiten. Verbindend, samenwerken, klantgericht, deskundig en betrokken zijn de kernwaarden van Nevi en daar nemen wij jou graag in mee!

De salarisindicatie van deze functie ligt tussen €2.400,- en €3.200,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Bij inschaling wordt naar ervaring gekeken. 

Onderdeel van de selectieprocedure kan een gedragstest zijn. 

Reageren?

Klik op de solliciteerbutton van Indeed en voeg je motivatie met CV toe of stuur naar: Miranda ten Oever / Daan Saras via hrm@nevi.nl, onder vermelding van ‘Vacature Medewerken Klant Contact Centrum’

Herken jij je in deze omschrijving, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Lianne Labega (Manager Operations) via l.labega@nevi.nl of via 0610988502. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nevi wil inkoop in Nederland op een hoger niveau brengen en richt zich daarbij zowel op Procurement professionals als op organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, waarbij wij onder meer trainingen en opleidingen (met diploma) aanbieden om dat te realiseren. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop-, contract- en supply management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren